Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ponta: PSD nu face nominalizare la sefia TVR.

România Liberă România Liberă,
Ponta: PSD nu face nominalizare la sefia TVR.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, ca partidul pe care il conduce nu va face o propunere pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. Liderul PSD a admis, totusi, ca la nivelul partidului s-a discutat despre varianta propunerii lui Valentin Nicolau. Noi nu facem nicio nominalizare la TVR. Asteptam propunerea colegilor liberali si dupa aceea discutam, a raspuns Ponta. Citeste si: UPDATE. Raportul de activitate al SRTV, respins; Consiliul de Administratie, demis. Saftoiu a demisionat . continuă pe România Liberă

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Surse: PSD il va sustine pe Valentin Nicolau la sefia TVR.

PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura, au declarat, pentru Mediafax, surse politice. Printre numele vehiculate anterior pentru sefia TVR erau Rares Bogdan si Niels Schnecker, dupa ce, martea trecuta, Claudiu Saftoiu si-a depus demisia din functia de presedinte-director general al TVR. Citeste si: Rares Bogdan si Niels Schnecker, posibili sefi la SRTV Valentin Nicolau a mai fost presedinte director-general al TVR, in timpul guvernarii Nastase. Citeste si: .

USL se rupe pe toate planurile: Valentin Nicolau, sustinut de PSD la sefia TVR. Nicolau confirma: M-a sunat cineva sa vin la ora 15.00 la Parlament

PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura, au declarat surse politice pentru Mediafax. De partea cealalta, Crin Antonescu il sustine la sefia TVR pe jurnalistul Rares Bogdan. Valentin Nicolau a admis ca va merge astazi, la ora 15, in fata comisiilor reunite de Cultura ale Parlamentului.

Cine urmeaza la sefia TVR: Valentin Nicolau, o varianta

PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura, au declarat surse politice, potrivit Mediafax .

PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura - surse

PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura, au declarat, pentru agentia Mediafax, surse politice.

Antonescu: Rares Bogdan este propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii .

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in.

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan, de la Realitatea TV, sa fie propus pentru sefia TVR, anunta Mediafax.

Valentin Nicolau, propus de PSD pentru sefia TVR

Valentin Nicolau este propunerea PSD pentru sefia televiziunii publice. Acesta il va inlocui pe Claudiu Saftoiu, care a demisionat cu putin timp inainte ca raportul de activitate al TVR sa fie respins de.

Ponta: PSD vrea sa participe la vot si sa treaca bugetul pe 30 decembrie, ultima zi in care presedintele e obligat sa retrimita legea sau sa o promulge

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca a luat decizia ca pe 30 decembrie, ultima zi in care presedintele e obligat sa retrimita legea bugetului de stat in Parlament sau sa o promulge, sa aiba loc atat un Comitet Executiv National cat si reuniunea grupurilor PSD astfel incat parlamentarii social-democrati sa fie prezenti in Parlament si sa voteze din nou legea bugetului.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )