Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ponta ii pune conditii lui Tariceanu: Alianta cu ALDE, valabila doar daca ies de la guvernare

B1 B1,
Ponta ii pune conditii lui Tariceanu: Alianta cu ALDE, valabila doar daca ies de la guvernare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recunoaste discutiile cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila alianta, dar pune o conditie: iesirea de la guvernare. Ponta spune ca este nevoie de o. continuă pe B1

Ponta ii pune conditii lui Tariceanu: Nu am luat decizii. Am spus: daca ALDE iese de la guvernare, suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun

Liderul ProRomania, Victor Ponta, il contrazice pe Calin Popescu Tariceanu, spunand ca inca nu au hotarat o alianta politica. Ponta le cere celor de la ALDE sa iasa de la guvernare daca vor sa faca alianta cu ProRomania.

Basescu, despre alianta ALDE-ProRomania: Un mini USL format din resturi din PSD si PNL. Cred ca ii va ingropa si pe unii, si pe altii

Fostul presedinte Traian Basescu compara anuntata alianta politica ALDE-ProRomania cu un mini USL format din resturi din cele doua partide, care ii va ingropa si pe unii, si pe altii. El a spus ca problema care se pune este ce se va intampla cu participarea ALDE la guvernare - daca partidul lui Tariceanu va iesi din coalitie sau daca va aduce la guvernare si formatiunea lui Victor Ponta.

Alianta politica intre ALDE si Pro Romania. Unde au semnat pactul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, in cursul zilei de miecuri, ca partidul ALDE va face o alianta cu Pro Romania, formatiune condusa de catre Victor Ponta. Ce arata mesajul lui Tariceanu, dupa intalnirea cu Victor Ponta? ALDE si pro Romania, alianta poitica Miercuri, 8 august, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca partidul pe care il .

Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat, pe Facebook, ca este posibila o alianta politica intre ALDE si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale. La randul sau, Victor Ponta a spus ca o conditie pentru colaborarea cu ALDE este iesirea acestuia de la guvernare.

Ponta si Tariceanu, alianta politica surpriza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca formatiunea sa si Pro Romania, condusa de Victor Ponta, au decis sa colaboreze ca o alianta politica, cele doua partide urmand sa aiba grupuri parlamentare comune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )