Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demita

Antena3 Antena3,
Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a reactionat vineri, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, si a spus ca numai Parlamentul poate sa il demita. De asemenea, seful Guvernului considera ca. continuă pe Antena3

Victor Ponta: DOAR Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a reactionat de Facebook, dupa cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona, si a precizat ca doar Parlamentul Romaniei il poate demite.

Ponta nu demisioneaza: Doar Parlamentul poate sa ma demita!

Premierul Victor Ponta a anuntat ca respecta pozitia publica a presedintelui Klaus Iohannis, dar ca a fost numit la conducerea Guvernului de catre Parlament si numai Parlamentul il poate demite, relateaza agentia Mediafax .

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din fruntea Guvernului, ca respecta pozitia pubilca a sefului statului, dar ca a fost numit.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova. Iohannis ii cere DEMISIA

28 -Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demitaUPDATE 13. 20 - Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va fi convocat la ora 17, a anuntat presedintele acestui forum,.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3389 seconds )