Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: DOAR Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a reactionat de Facebook, dupa cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona, si a precizat ca doar Parlamentul Romaniei il poate demite.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

Ponta nu demisioneaza: Doar Parlamentul poate sa ma demita!

Premierul Victor Ponta a anuntat ca respecta pozitia publica a presedintelui Klaus Iohannis, dar ca a fost numit la conducerea Guvernului de catre Parlament si numai Parlamentul il poate demite, relateaza agentia Mediafax .

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a reactionat vineri, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, si a spus ca numai Parlamentul poate sa il demita. De asemenea, seful Guvernului considera ca.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din fruntea Guvernului, ca respecta pozitia pubilca a sefului statului, dar ca a fost numit.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova. Iohannis ii cere DEMISIA

28 -Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demitaUPDATE 13. 20 - Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va fi convocat la ora 17, a anuntat presedintele acestui forum,.

Victor Ponta, scrisoare pentru partenerii socialisti europeni: A fost numit in functie de Parlament, prin urmare Parlamentul este singura institutie care poate decide demisia sa (VIDEO)

Victor Ponta a transmis vineri o scrisoare catre partenerii socialisti europeni si ambasadele SUA si UE in care explica de ce nu isi da demisia din functia de premier. Chair de la inceput, in scrisoare se.

Europarlamentarii PSD il sustin pe Victor Ponta. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul

Europarlamentarii PSD au transmis, vineri, un comunicat in care isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta. Acestia au subliniat totodata ca, potrivit unei decizii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )