Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ponta sustine inregistrarea cartelelor pre-pay de catre serviciile secrete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta sustine inregistrarea cartelelor pre-pay de catre serviciile secrete

Primul ministru, Victor Ponta, a declarat ca sustine initiativa legislativa a lui Sebastian Ghita, deputat PSD, prin care este permisa interceptarea cartelelor telefonice preplatite de catre serviciile secrete. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta sustine ascultarea cartelelor pre-pay.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca sustine ascultarea telefoanelor care folosesc cartele pre-platite. Premierul a afirmat ca decizia a fost pusa in discutie dupa atentatul de anul trecut de la Burgas, cand atacatorul a folosit o astfel de cartela. Cartelele pre-platite pot fi folosite de teroristi, a spus premierul. Initiativa apartine deputatului PSD Sebastian Ghita si a fost aprobata de Consiliul Superior de Aparare al Tarii CSAT) in august 2012. Decizia este in curs de .

Premierul Ponta ESTE DE ACORD cu monitorizarea cartelelor pre-pay.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca sustine initiativa legislativa privind ascultarea telefoanelor care folosesc cartele pre-platite. Nu doar ca o sustin, eram in CSAT, daca nu ma insel era in perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, domnia sa era presedinte interimar, eu eram prim-ministru, erau toti ministrii acolo, si a fost adoptata aceasta decizie, a spus Ponta. Premierul a afirmat ca initiativa a fost discutata dupa atentatul de anul trecut de la Burgas, cand .

Victor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europene

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca sistemul de inregistrare a datelor la cumpararea unei cartele pre-platite exista in 17 state europene, dar in Romania exista inca probleme de aplicare. El a apreciat ca reactiile negative care au aparut in Romania referitoare la aceasta propunere sunt o furtuna intr-un pahar cu apa, adaugand ca dorinta deputatului Sebastian Ghita de a fi mai interesant tine de farmecul politicii romanesti.

Ponta spune ca inregistrarea cartelelor preplatite a fost decisa de CSAT in mandatul lui Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca inregistrarea convorbirilor telefonice efectuate pe baza cartelelor preplatite a fost decisa de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in luna august a anului trecut, in mandatul de presedinte interimar al lui Crin Antonescu, dupa atentatul terorist din Bulgaria.

Ponta: Inregistrarea cartelelor preplatite a fost decisa in 2012 de CSAT

Inregistrarea convorbirilor telefonice efectuate pe baza cartelelor pre-platite a fost decisa de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in luna august a anului trecut, in mandatul de presedinte interimar al lui Crin Antonescu, dupa atentatul.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile / Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare. Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertarVictor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europeneVictor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului.

Victor Ponta, despre interceptarea cartelelor telefonice pre-platite: Este o decizie CSAT luata in august anul trecut, dupa atentatul din Bulgaria

Victor Ponta a declarat joi, referitor la propunerea PSD pentru o initiativa legslativa care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite, anuntata intr-un interviu HotNews. ro de Sebastian Ghita, ca exista o decizie luata de Consilul de Securitate si Aparare a Tarii in luna august 2012, in urma atentatului din Bulgaria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )