Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta vrea sa mearga in Beijing

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta vrea sa mearga in Beijing

Premierul Victor Ponta a participat, azi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a mentionat ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing, pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, potrivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vrea sa mearga in 2013 la Beijing pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a spus ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, transmite Mediafax.

Ponta vrea sa dea banii de la licentele de telecom pentru internet wireless, agricultura si armata

Premierul Victor Ponta a declarat inainte de startul sedintei de Guvern de miercuri ca isi doreste ca o parte din cele 682 de milioane de euro obtinute in urma licitatiei de licente din telecom sa fie investite in agricultura, pentru proiectele.

Delta Dunarii are un nou guvernator. Pe cine a numit premierul Victor Ponta

Edward Bratfanof, prezentat in presa locala drept inginer silvic in Tulcea si patron al unei fime de consultanta specializata in management, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de guvernator al.

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )