Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta vrea sa mearga in 2013 la Beijing pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta vrea sa mearga in 2013 la Beijing pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a spus ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta are in vedere o vizita la Beijing, in 2013, pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, ca are in plan o vizita la Beijing, in 2013, pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa.

Ponta vrea sa mearga in Beijing

Premierul Victor Ponta a participat, azi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a mentionat ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing, pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, potrivit Realitatea. net.

Ponta vrea sa dea banii de la licentele de telecom pentru internet wireless, agricultura si armata

Premierul Victor Ponta a declarat inainte de startul sedintei de Guvern de miercuri ca isi doreste ca o parte din cele 682 de milioane de euro obtinute in urma licitatiei de licente din telecom sa fie investite in agricultura, pentru proiectele.

Victor Ponta: in decembrie nu o sa fie timp de odihna, bugetul de stat pe 2013 va fi votat in perioada Craciunului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat in cadrul sedintei BPN al PSD ca noua structura a Guvernului va fi prezentata pana pe 20 decembrie, urmand ca in perioada Craciunului sa se voteze in Parlament.

Toti ministrii prezenti la sedinta CSAT de joi au ajuns la Guvern, pentru discutii cu Victor Ponta

Toti ministrii care au fost prezenti, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au ajuns la sediul Guvernului, pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a plecat de.

Ministrii care au participat la sedinta CSAT au venit la Guvern sa discute cu Victor Ponta

Toti ministrii care au participat, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), parasita de premierul Victor Ponta inainte de final, au venit la Palatul Victoria, pentru o discutie cu seful Guvernului, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu si Victor Ponta se declara prieteni de nota zece la Antena 3/ Esecul privatizarii Oltchim provoaca tensiuni majore in USL. Vezi cum s-au acuzat public liberalii si pesedistii

Modul cum au fost vandute actiunile la Oltchim a creat disensiuni majore intre PSD si PNL, insa Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3 ca nu exista niciun fel de tensiuni in USL. Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna, asta e foarte clar a explicat Ponta. Insa atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice. Liberalii Dan Radu Rusanu si a lui Varujan Vosganian au acuzat PSD si Guvernul ca este vinovat de s-a intamplat la Oltchim. Victor Ponta despre relatia cu Crin Antonescu: Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )