Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gino Iorgulescu, aratat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul sau:De ce acest baiat nu mergea cu metroul?!

Adevărul Adevărul,
Gino Iorgulescu, aratat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul sau:De ce acest baiat nu mergea cu metroul?!

Lui Mario Iorgulescu 24 de ani), un baiat cu grave probleme comportamentale, i s-a pus la dispozitie o masina de 300. 000 de euro. intrebarea e de ce?. continuă pe Adevărul

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul provocat de fiul sau

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul de circulatie produs de fiul sau, Mario. Familia Iorgulescu a emis un comunicat in care anunta ca va face tot posibilul sa le ajute pe cele doua fetite care au ramas fara tata. Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis .

Cornel Dinu, critici dure pentru Gino Iorgulescu, dupa accidentul provocat de fiul sefului LPF

Cornel Dinu a criticat dur intr-o emisiune TV faptul ca Gino Iorgulescu a dat pe mana fiului sau un bolid atat de puternic si scump. Aston Martin DBS, masina condusa de Mario Iorgulescu are sub capota un.

Promisiunea familiei Iorgulescu pentru copiii tanarului mort in accidentul provocat de fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu, fiul presedinteluiLigii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a provocatsambata spre duminica un grav accident rutier, in urma caruia a decedat un tanar de 24 de ani.

Gino Iorgulescu a luat legatura cu familia victimei fiului sau: Stim ca este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia copiilor sai Parintii tanarului UCIS de Mario acuza musamalizarea cazului (VIDEO)

Incepe scandalul in cazul accidentului provocat de fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu. Parintii tanarului ucis de Mario Iorgulescu acuza ca se vrea musamalizarea cazului si ca nimeni nu le-a comunicat.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celalalt sofer a murit pe loc

Tanarul de 24 de ani nu a avut nicio sansa in accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Marturie stau imaginile surpinse de camele de supraveghre din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario.

Digi 24: Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a fost FILMAT. Detaliile tulburatoare surprinse inainte de impact

Au aparut imagini cu masina condusa cu o viteza uriasa, duminica, de Mario Iorgulescu. Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminica, in urma caruia un tanar a murit. Iar starea lui Mario Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 24 de ore, au anuntat medicii.

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

CTP il distruge pe Gino Iorgulescu si pune un pariu: Mario nu va face nicio zi de puscarie

Cristian Tudor Popescu a scris un text despre cumplitul accident in care fiul presedinteului LPF s-a urcat beat si drogat la volan si a omorat un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )