Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza vantului.

România Liberă România Liberă,
Porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza vantului.

Toate porturile constantene au fost inchise, luni, din cauza vantului puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala Potrivit autoritatilor portuare, operatiunile au fost sistate incepand cu ora 8. 00 in porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea - maritim si fluvial, dar si in portul Mangalia, deoarece vantul sufla cu viteze de peste 60 de kilometri la ora, iar in larg poate . continuă pe România Liberă

Porturile de la Marea Neagra au fost inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile constantene au fost inchise, luni, din cauza vantului puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora, transmite Mediafax. Operatiunile au fost sistate incepand cu ora 8. 00 in porturile.

Bucuresti: Un copac a cazut pe un autoturism parcat, din cauza vantului puternic

Un copac a cazut pe un autoturism, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala, din cauza vantului puternic, transmite Mediafax. Autoturismul parcat a fost avariat, iar pe alte doua au cazut mai multe crengi,.

Cod galben de inundatii, in Giurgiu si Teleorman.

Raurile Neajlov, sectorul Vadu Lat-Calugareni judetul Giurgiu) si Paraul Cainelui, afluent al Vedei judetul Teleorman) sunt, de luni pana marti la pranz, sub avertizare cod galben de inundatii, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, relateaza Mediafax. Citeste si: Porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza vantului Avertizarea cod portocaliu emisa anterior pentru raul Neajlov, sectorul Vadu Lat - Calugareni si Paraul Cainelui, .

Furtuna pe mare. Toate porturile au fost inchise

Furtuna puternica pe mare. Toate porturile maritime au fost inchise luni din cauza vantului care sufla cu aproape 80 kilometri pe ora.

GSP incepe forajul in Marea Neagra, pentru Petrom

Grup Servicii Petroliere GSP) va incepe forajul in Marea Neagra, pentru compania Petrom, pe parcursul acestei saptamani, dupa cum a declarat, vineri, omul de afaceri Gabriel Comanescu, presedintele companiei, in cadrul evenimentului de prezentare a platformei Uranus.

Turcia a trimis avioane de lupta dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat din nou in apropierea coastelor sale la Marea Neagra

Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri, in contextul tensiunilor sporite dintre Occident si Rusia pe tema Ucrainei, relateaza Reuters.

Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane.

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul trecerii distrugatorului USS Truxtun, iar Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru interceptarea aeronavei ruse, relateaza Mediafax, citand presa turca si Sky News. Citeste si: Un distrugator american vina in vizita de rutina la Constanta Un avion rus de recunoastere a fost observat, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Stramtoarea Bosfor, la intrarea in Marea Neagra a navei militare .

Conducerea THR Marea Neagra propune actionarilor nedistribuirea de dividende

Consiliul de Administratie CA) al THR Marea Neagra propune actionarilor repartizarea integrala a profitului obtinut in anul 2013 pentru constituirea rezervei legale si pentru dezvoltare, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Maternitatea Radauti ramane inchisa din cauza noii infectii cu stafilococ auriu.

Maternitatea Radauti ramane inchisa, pentru luni si marti, din cauza infectiei cu stafilococ auriu in urma caruia s-au imbolnavit noua bebelusi, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al DSP Suceava Suceava, Adrian Popescu, conform Agerpres. Citeste si: Spitalul din Radauti, amendat cu 15. 000 de lei, din cauza stafilococului Totodata, el a spus ca DSP Suceava a efectuat, luni, o noua recoltare de probe microbiologice in urma dezinfectiei terminale efectuata in perioada 6 9 martie. Au .

OPCOM ar putea da in judecata Comisia Europeana si ANRE din cauza amenzii de 1 milion de euro

Bursa de energie OPCOM ar putea contesta la Curtea Europeana de Justitie amenda de 1 milion de euro pe care a primit-o de la Comisia Europeana, a anuntat Victor Ionescu, directorul general al OPCOM. Acesta a mai spus ca OPCOM ar putea actiona in instanta si Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) deoarece aceasta este institutia reglementatoare. OPCOM se supune reglementarilor ANRE. Comisia Europeana a decis saptamana trecuta sa sanctioneze Transelectrica si bursa energiei OPCOM cu o amenda 1 milion de euro din cauza unui abuz de pozitie dominanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )