Libnet.ro
UNICEF

21:45

Posibil compromis pentru romanii din Ucraina: Legea educatiei ar putea sa nu se extinda si asupra limbilor UE

B1 B1,
Posibil compromis pentru romanii din Ucraina: Legea educatiei ar putea sa nu se extinda si asupra limbilor UE

Conducerea regiunii Transcarpatia propune ca Legea educatiei nou adoptata in Ucraina sa nu se aplice si in cazul limbilor UE, informeaza bucpress. eu. Controversata lege prevede ca desfiintrarea. continuă pe B1

Vesti bune pentru romanii din Ucraina: Conducerea Transcarpatiei propune ca Legea educatiei sa nu se extinda si asupra limbilor UE

Conducerea regiunii Transcarpatia propune ca Legea educatiei nou adoptata in Ucraina sa nu se aplice si in cazul limbilor UE, informeaza bucpress. eu. Controversata lege prevede ca desfiintrarea.

Decizie importanta pentru romanii din Marea Britanie. Parlamentul a aprobat un proiect de lege privind abrogarea dreptului european

Decizie importanta pentru romanii din Marea Britanie. Parlamentul britanic a aprobat abrogarea dreptului european. Concret, aceasta lege urmeaza sa permita Regatului Unit sa continue sa functioneze.

Cum ii raspunde Liviu Pop presedintelui Iohannis, dupa ce a criticat Legea Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a reactionat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de deschidere a noului an scolar, ca Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle.

Mesajul presedintelui Iohannis, in prima zi de scoala: Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle ale carui piese se schimba continuu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la deschiderea noului an scolar la Colegiul National Gheorghe Sincai, ca Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle, ale carui piese se schimba continuu.

Iohannis critica guvernul pentru balbele din Educatie. Cum raspunde ministrul Liviu Pop

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle, ale carui piese se schimba continuu, adaugand ca inceperea noului an scolar ii.

Cum sprijina Ungaria etnicii maghiari din Ucraina in contextul interzicerii invatamantului in limbile minoritatilor

Dupa votarea de catre Parlamentul de la Kiev a noii legi a educatie care reformeaza din temelii sistemul de invatamant din Ucraina, in special prin introducerea obligativitatii studierii.

FOTO Mesaj controversat al Ambasadei SUA la Kiev, care felicita Ucraina pentru Legea Educatiei. Romania a condamnat deja proiectul legislativ

Ambasada SUA la Kiev a felicitat Ucraina pentru noua Lege a Educatiei, care va interzice invatamantul in limbile minoitatilor, printre care si limba romana.

Lovitura teribila pentru etnicii romani din Ucraina: Toate scolile minoritatilor vor fi desfiintate prin reforma in educatie

Continua problemele pentru etncii romani prezenti in Ucraina. Dupa ce Parlamentul de la Kiev a adoptat pe 5 septembrie o noua lege in educatie prin care se aduceau schimbari seriose in.

Avertisment pentru romanii care vor sa mearga in Italia: Sunt inundatii puternice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca anumite regiuni din nordul si centrul tarii se confrunta cu fenomene m.

Romanii din afara risca amenzi daca nu vor completa un formular la ANAF

Romanii care muncesc in afara tarii vor fi nevoiti sa completeze un chestionar, in care sa declare la ANAF schimbarea rezidentei fiscale, potrivit stiriletvr. ro. Cei care nu doresc sa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )