Libnet.ro
UNICEF

18:46

Un post de radio austriac dezvaluie secretul Ambasadei Marii Britanii din Viena

România Liberă România Liberă,
Un post de radio austriac dezvaluie secretul Ambasadei Marii Britanii din Viena

Marea Britanie opereaza o instalatie secreta de interceptare a convorbirilor telefonice, in sediul ambasadei sale din Viena, a dezvaluit radiodifuzorul austriac ORF, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Vladimir Putin a multumit Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria din 1945 impotriva Germaniei naziste

Presedintele rus Vladimir Putin a multumit sambata Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria contra Germaniei naziste in 1945. Liderul de la Kremlin a facut aceste afirmatii cu ocazia cereminiilor organizare sambata in Rusia pentru a marca 70 de ani de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, desfasurate sambata in Piata Rosie din Moscova.

David Cameron promite sa organizeze un referendum cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Alegeri in Marea Britanie. David Cameron a promis in discursul sau tinut la sediul prim-ministrului din Londra, Downing Street, ca isi va tine toate promisiunile din campanie, inclusiv pe cea privind un referendum pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Cameron: Vom organiza referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE

ACTUALIZARE 16:15 Comisia Europeana reaminteste Marii Britanii: Libera circulatie nu este negociabila Libertatile inscrise in tratatul european, printre care si libera circulatie a persoanelor, nu sunt negociabile, a reafirmat, azi, un purtator de cuvant al Comisiei Eurpene, intrebat despre posibile modificari aduse tratatului la solicitarea autoritatilor de la Londra, potrivit site-ului The Economic Times. * Nick Clegg renunta la conducerea Partidului Liberal-Democrat * Nigel Farage renunta momentan la conducerea UKIP * Miliband va demisiona de la conducerea Partidului Laburist * Lira sterlina s-a apreciat semnificativ dupa ce sondajele de opinie au indicat victoria lui David Cameron * David Cameron declara ca va fi premierul tuturor britanicilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )