Libnet.ro
UNICEF

11:30

Posta Romana, contract de 12,5 milioane lei pentru 180 de autoutilitare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta Romana, contract de 12,5 milioane lei pentru 180 de autoutilitare

Compania Nationala Posta Romana va achizitiona un numar de 180 de autoutilitare, in urma a doua contracte pe care le-a semnat cu Renault Commercial Roumanie si Ford Romania. Suplimentarea parcului auto va eficientiza, astfel, activitatea companiei prin. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul aloca in 10 judete afectate de furtuni, 36 de milioane de lei pentru reparatii, din care 4,4 milioane de lei sunt pentru lacasuri de cult

Guvernul a aprobat joi alocarea a circa 36 de milioane lei pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, autoritatile locale din 10 judete vor primi suma de 29,81 milioane lei pentru repararea de gradinite, scoli, muzee, unitati spitalicesti si alte cladiri si constructii apartinand administratiilor locale. Pentru lacasuri de cult se aloca inca 4,45 milioane lei. De asemenea, Ministerul de Interne va primi 1,58 milioane de lei pentru sedii de politie. Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, a spus ca aceasta este o prima etapa, urmand sa fie alocati si alti bani.

Guvernul a alocat ajutoare de 36 de milioane lei pentru localitatile afectate de furtuni

ACTUALIZARE 15:55 Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de astazi. *Shhaideh: Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii.

Posta Romana cumpara masini de 12,5 milioane de lei

Posta Romana va cumpara 180 de autoutilitare, dupa ce a semnat doua contracte in valoare de 12. 5 milioane de lei, cu Renault Commercial Roumanie si Ford Romania.

Posta Romana a investit 2,5 milioane lei in modernizarea unor sedii din Moldova

Compania Posta Romana a finalizat lucrarile de modernizare si reabilitare a doua sedii importante din zona Moldovei, Iasi si Focsani, cu investitii in valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa.

Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Fondul Proprietatea obtine aproape 400 milioane lei 87 milioane euro) din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar FP va ramane cu o participatie de 10% din actiunile companiei petroliere.

Romanii prinsi de Fisc cu bani negri: Patronul Universitatii Craiova, gaura de 2,5 milioane lei la bugetul statului |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Unul dintre trofeele Directiei de Control a Marilor Averi din Agentia de Administrare Fiscala este Adrian Andrici, unul dintre patronii clubului de fotbal de Liga I CS Universitatea Craiova, dar nascut in Suceava. Inspectorii l-au cercetat pe Andrici dupa ce au verificat un contract incheiat de sucevean, in 2011, cu Gheorghe Stelian, zis Stelu, si l-au pus sa plateasca un impozit de 2,51 milioane lei.

Sediu modernizat cu 1,8 milioane de lei pentru Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia

Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia va avea un sediu modernizat. in 2 octombrie este preconizat sa inceapa lucrarile prin care institutia de cultura ar urma sa fie adusa la standarde care sa corespunda realitatilor din prezent. Potivit proiectului, lucrarile vor dura 1 an de zile si vor costa aproximativ 1,8 milioane de lei.

Ajutor de stat de 148,5 milioane de lei pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrul II

Plata ajutorului de stat pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrul II din acest an va incepe dupa aprobarea Ordinului de catre Ministerul Agriculturii cu cantitatile si valoarea motorinei, suma ce urmeaza a fi platita depasind 148,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

VIDEO Guvernul a decis alocarea a peste 36 de milioane de lei pentru judetele din vestul tarii, afectate de furtuna de duminica

Guvernul decide, in sedinta de joi, daca va apropa printr-o Hotarare alocarea unei sume din Fondul de interventie, prevazut in bugetul de stat pe anul 2017, pentru inlaturarea efectelor furtunii din vestul tarii.

ANRE va amenda Electrica si Enel cu pana la 200.000 de lei pentru fiecare zona in care inca sunt consumatori nealimentati cu energie, dupa furtuna de duminca

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) va amenda companiile de distributie din grupurile Electrica si Enel cu pana la 200. 000 de lei pentru fiecare zona unde mai sunt consumatori nealimentati, in urma furtunii de duminica, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele ANRE, Niculae Havrilet. Reamintim ca premierul Mihai Tudose a criticat doua zile la rand Enel pentru modul in care a actionat dupa furtuna. De asemenea, a criticat si ANRE.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )