Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Adevărul Adevărul,
Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Fondul Proprietatea obtine aproape 400 milioane lei 87 milioane euro) din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar FP va ramane cu o participatie de 10% din actiunile companiei petroliere. continuă pe Adevărul

Fondul Proprietatea a vandut 2,56% din OMV Petrom la pretul de 0,2750 lei/actiune

ACTUALIZARE 19:16 Fondul Proprietatea FP) a vandut, astazi, printr-o oferta de plasament privat accelerat, un numar de 1,454 miliarde de actiuni 2,56%) din OMV Petrom SNP), tranzactia ridicandu-se la valoarea de aproape 400 milioane de lei, potrivit unui raport al FP, trimis Bursei de Valori Bucuresti. ------------- Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

MARE nevoie de bani la buget! Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom

Fondul Proprietatea a anuntat vanzarea a 2,5% din OMV Petrom pentru 400 milioane de lei, acesta urmand sa ramana cu o participatie de circa 10%. Franklin Templeton, in calitate de.

Fondul Proprietatea a vandut Petrom cu discount 3,5% fata de pretul din piata

Fondul Proprietatea FP) a incasat 400 mil. lei din vanzarea a 2,5% din actiunile Petrom SNP), tranzactia fiind realizata la un pret cu 3,5% sub cel stabilit pe Bursa de Valori Bucuresti la finalul zilei de miercuri.

Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii

Guvernul a decis alocarea, intr-o prima etapa, a peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii, pentru reparatii la 16 spitale, 23 de dispensare, 251 de unitati scolare, posturi de politie, biserici si alte unitati de interes public, potrivit unei surse din presa.

Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom pentru 400 mil. lei si va ramane cu o participatie de 10%

Fondul Proprietatea a anuntat un acord de vanzare a 2,5% din OMV Petrom pentru 400 milioane de lei, Fondul urmand sa ramana in continuare cu o participatie de circa 10% din compania petroliera, arata un comunicat al FP transmis Bursei de la Bucuresti.

Noi distributii suplimentare de cash la Fondul Proprietatea? Vanzarile din 2017 ii fac pe unii analisti sa vada actiunea si la 1 leu

Fondul Proprietatea FP) ar putea sa ajunga sa incaseze cu usurinta peste 1 mld. lei anul acesta din vanzarile de actiuni, avand in vedere tranzactiile deja finalizate, precum si cele pe care compania a anuntat ca le are in plan. In acest context, unii.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda inca un pachet de actiuni Petrom

Fondul Proprietatea va demara o oferta de plasament privat accelerat adresata exclusiv investitorilor calificati fara a depasi 150 de persoane fizice sau juridice intr-un stat membru UE. Oferta pleaca de la 1. 454 miliarde actiuni OMV Petrom,.

Fondul Proprietatea a scos la vanzare 2,56% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Guvernul a alocat ajutoare de 36 de milioane lei pentru localitatile afectate de furtuni

ACTUALIZARE 15:55 Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de astazi. *Shhaideh: Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii.

Evaziune fiscala de 2 milioane de lei din afaceri cu peste. Politistii pun in aplicare 8 mandate de aducere

Achizitii fictive dee peste, in valoare de 6 milioane de lei, prin intermediul unor firme fantoma fac obiectul unei achete complexe a politistilor bucuresteni. Oamenii legii, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au descins joi dimineata in Capitala si in judetele Ilfov si Calarasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )