Libnet.ro
UNICEF

19:15

Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Playtech Playtech,
Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Posta Romana a anuntat ca nu trimite clientilor sai mesaje pe email in care sa ii anunte ca ar urma livrarea unui colet. CNPR a emis o avertizare in acest sens, cu ce trebuie sa faca romanii care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle . continuă pe Playtech

Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Infractionalitatea este una din marile probleme ale societatii romanesti, fie acum, in pandemie, si s-au vazut destule cazuri, fie in general. Numarul victimelor infractiunii de inselaciune este in crestere, din pacate, cu toate ca politia a demarat campanii de constientizare in masa. Politia Romana trage inca odata semnale de alarma Dupa cum s-a mai scris .

Loteria Romana a facut anuntul cel mare. Vestea asteptata de multi romani

Loteria Romana anunta lansarea unui nou produs, Loz Norocel, cu care continua traditia lozului in plic si prin care se pot castiga premii intre 3 si 50. 000 de lei. Loteria Romana, anunt de ultim moment Printr-un mesaj postat pe retelele sociale, Loteria Romana le face cunostinta jucatorilor cu un nou produs, prin intermediul caruia continua .

Posta Romana bate pasul pe loc cu digitalizarea, dar se lauda cu aceste achizitii

Posta Romana e compania de stat care pare ca nu a tinut pasul cu vremurile, iar de digitalizare nici nu se poate pune vorbi. Acum, insa, se lauda cu achizitii pe care le considera de.

Patania unui profesor din Olt. Posta Romana i-a pierdut tichetele de vacanta si vrea sa-l despagubeasca cu 7 lei

Un profesor din Olt care si-a rezervat o saptamana la mare inca din luna ianuarie a fost obligat sa scoata alti 1. 400 lei din buzunar pentru ca Posta Romana i-a ratacit plicul cu tichetele de vacanta. Paguba inca nu a fost recuperata.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Florin Citu a facut anuntul mult asteptat! Cu cat vor creste alocatiile copiilor de la 1 august

Alocatiile copiilor vor fi majorate cu aproximativ 15%, iar in luna ianuarie va urma o alta crestere, a anuntat ministrul de Finante, Florin Citu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )