Libnet.ro
UNICEF

18:45

Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Playtech Playtech,
Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Infractionalitatea este una din marile probleme ale societatii romanesti, fie acum, in pandemie, si s-au vazut destule cazuri, fie in general. Numarul victimelor infractiunii de inselaciune este in crestere, din pacate, cu toate ca politia a demarat campanii de constientizare in masa. Politia Romana trage inca odata semnale de alarma Dupa cum s-a mai scris . continuă pe Playtech

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate.

Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Posta Romana a anuntat ca nu trimite clientilor sai mesaje pe email in care sa ii anunte ca ar urma livrarea unui colet. CNPR a emis o avertizare in acest sens, cu ce trebuie sa faca romanii care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle .

Vestea momentului pentru DIGI RDS RCS. Toti clientii trebuie sa afle asta

DIGI RDS RCS vine cu o veste buna pentru impatimitii preturilor mici. Consiliul Concurentei a autorizat! Ce trebuie sa stii chiar acum! RCS&RDS va prelua AKTA Telecom Tranzactia prin care DIGI RDS RCS va prelua in operare reteaua de comunicatii electronice AKTA Telecom, Digital Cable Systems si ATTP Telecommunications a fost autorizata de Consiliul Concurentei.

Loteria Romana a facut anuntul cel mare. Vestea asteptata de multi romani

Loteria Romana anunta lansarea unui nou produs, Loz Norocel, cu care continua traditia lozului in plic si prin care se pot castiga premii intre 3 si 50. 000 de lei. Loteria Romana, anunt de ultim moment Printr-un mesaj postat pe retelele sociale, Loteria Romana le face cunostinta jucatorilor cu un nou produs, prin intermediul caruia continua .

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Armament nou pentru Politia Romana. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: in urmatoarele luni, toti politistii vor fi dotati cu pistoale Beretta de ultima generatie

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca Politia Romana se doteaza cu armament nou, mai exact cu pistoale Beretta de ultima generatie. Armament nou pentru Politia Romana. Marcel.

Politia Romana cumpara un soft prin care sa descopere autorii inca neprinsi

Politia Romana va implementa un sistem informatic, folosit deja cu succes de Canada si alte state europene.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania.

PROIECT DE REORGANIZARE A MAI: Politia Romana devine Politia Nationala si se infiinteaza Politia Animalelor

Proiectul de reorganizare a Ministerului Afacerilor Interne, care prevede infiintarea Politiei Animalelor, schimbarea numelui Politiei Romane in Politia Nationala, va fi facut public in urmatoarele saptamani, a anuntat, miercuri, ministrul Marcel Vela, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )