Libnet.ro
UNICEF

05:15

Posta Romana, program de Craciun si Anul Nou. Cand mai poti plati facturi si ridica colete

Playtech Playtech,
Posta Romana, program de Craciun si Anul Nou. Cand mai poti plati facturi si ridica colete

Posta Romana a anuntat ce modificari va suferi programul general, in perioada sarbatorilor de iarna, din acest an. Pe final de 2019, romanii care doresc sa ridice sau sa trimita colete o mai pot face intr-un timp destul de scurt, dupa cum informeaza Compania Nationala Posta Romana. in Ajunul Craciunului cei care au dorit sa . continuă pe Playtech

Programul casieriilor RAJA in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou

In perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii care asigura buna desfasurare a proceselor de alimentare cu apa si de preluare a apelor uzate vor lucra in program normal.

Programul magazinelor Kaufland de Craciun si de Anul Nou

Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, magazinele Kaufland vor avea un program de functionare special. Astfel, programul se va prelungi in magazinele din toata tara incepand de marti, 17 decembrie, si pana luni, 23 decembrie, inainte de Craciun, respectiv inainte de Anul Nou, in perioada 27-30 decembrie.

Programul Profi de sarbatori: magazinele vor fi inchise de Craciun si Anul Nou

Magazinele Profi din tara vor fi inchise de Craciun, pe 25 decembrie, si Anul Nou, pe 1 ianuarie, si vor avea un program special in urmatoarele saptamani, anunta luni retailerul.

Mesajul de Craciun si de Anul Nou al Arhiepiscopului Dunarii de Jos. Aurul vietii noastre este si trebuie sa ramana educatia inteleapta a copiilor

Ca in fiecare an, inaltpreasfintitul Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos transmite poporului traitor din judetele Galati si Braila un mesaj de binecuvantare si urari de pace sufleteasca, sanatate si impliniri.

Premierul Orban a luat in vizor Posta Romana: Poate nu mai aprobam amendamentul daca nu efectueaza platile la termen (VIDEO)

Ludovic Orban i-a solicitat, luni, ministrului Transporturilor sa se asigure ca Posta Romana va distribui la timp platile sociale. Demersul premierului vine dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus.

Prognoza meteo de Anul Nou. Vom avea zapada de Revelion?

De Revelion nu vom avea zapada, intrucat temperaturile sunt mai ridicate decat cele obisnuuite pentru aceasta perioada. insa va fi frig in toata tara, cu temperaturi intre 2-5 grade in timpul zilei si intre -2 si -5 grade in timpul noptii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )