Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prognoza meteo de Anul Nou. Vom avea zapada de Revelion?

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo de Anul Nou. Vom avea zapada de Revelion?

De Revelion nu vom avea zapada, intrucat temperaturile sunt mai ridicate decat cele obisnuuite pentru aceasta perioada. insa va fi frig in toata tara, cu temperaturi intre 2-5 grade in timpul zilei si intre -2 si -5 grade in timpul noptii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea de Revelion. Unde ninge de sarbatori

Se face tot mai frig, iar precipitatiile vor pune stapanire pe toate regiunile in urmatoarea perioada. Administratia Nationala de MeteorologieANM)a dat publicitatii prognoza meteo pentru intervalul 23 decembrie 2019 05 ianuarie 2020. Conform meteorologilor, temperatura aerului va scadea treptat. Ploile si ninsorile nu vor lipsi din peisaj de sarbatori.

Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019. Ploi, ninsori si cod galben, inainte de Craciun. Ce anunta ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 24 decembrie. Potrivit ANM, astazi vom avea parte de ploi, ninsori si intensificari ale vantului in Romania. Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca, astazi, 24 decembrie, temporar vor fi precipitatii in .

Prognoza meteo, luni, 23 decembrie. Vremea se raceste. Ce temperaturi se inregistreaza si in ce zone sunt anuntate ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 23 decembrie. Potrivit acestora vom avea parte de o vreme inchisa cu ploi, cu intensificari ale vantului, dar si cu ninsori. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo, luni, 23 decembrie Meteorologii anunta pentru azi vreme in general inchisa cu temperaturi .

Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie: ANM anunta ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 22 decembrie. Cerul va fi noros la nivelul intregii tari si va ploua pe regiuni extinse. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 8 si 17 grade Celsius. Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie Pentru ziua de duminica, meteorologii anunta cer noros si ploaie in .

Prognoza meteo, sambata, 21 decembrie: Vremea se schimba in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 21 decembrie. Meteorologii anunta ca doar in acest weekend se vor mai inregistra temperaturi peste media normala a acestei perioade, iar incepand de luni vremea se va raci. Ploile isi vor face aparitia in zonele joase, iar la altitudini de peste 1. 800 de metri .

Programul Profi de sarbatori: magazinele vor fi inchise de Craciun si Anul Nou

Magazinele Profi din tara vor fi inchise de Craciun, pe 25 decembrie, si Anul Nou, pe 1 ianuarie, si vor avea un program special in urmatoarele saptamani, anunta luni retailerul.

Programul magazinelor Kaufland de Craciun si de Anul Nou

Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, magazinele Kaufland vor avea un program de functionare special. Astfel, programul se va prelungi in magazinele din toata tara incepand de marti, 17 decembrie, si pana luni, 23 decembrie, inainte de Craciun, respectiv inainte de Anul Nou, in perioada 27-30 decembrie.

Posta Romana, program de Craciun si Anul Nou. Cand mai poti plati facturi si ridica colete

Posta Romana a anuntat ce modificari va suferi programul general, in perioada sarbatorilor de iarna, din acest an. Pe final de 2019, romanii care doresc sa ridice sau sa trimita colete o mai pot face intr-un timp destul de scurt, dupa cum informeaza Compania Nationala Posta Romana. in Ajunul Craciunului cei care au dorit sa .

Programul casieriilor RAJA in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou

In perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii care asigura buna desfasurare a proceselor de alimentare cu apa si de preluare a apelor uzate vor lucra in program normal.

Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie: Temperaturile scad, dar apoi vremea se incalzeste din nou

Temperaturile incep sa scada de marti in toata tara, dar se mentin in continuare peste cele normale perioadei. De Revelion va fi frig, dupa care urmeaza o noua incalzire a vremii, potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru perioada 23 decembrie - 5 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )