Libnet.ro
UNICEF

01:05

O postare a lui Frans Timmermans despre lalele a fost atacata de trolli romani cu mesaje jignitoare

Hotnews Hotnews,
 O postare a lui Frans Timmermans despre lalele a fost atacata de trolli romani cu mesaje jignitoare

O armata de trolli s-a activat, miercuri, pe pagina de Facebook a prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), Frans Timmermans, dupa ce acesta a avertizat Guvernul de la Bucuresti sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar. O postare a lui Timmermans despre florile din parcul Keukenhof Olanda) a fost asaltata cu sute de mesaje jignitoare, toate in limba romana. continuă pe Hotnews

Un mesaj postat de Frans Timmermans in memoria unui fost diplomat a fost atacat de trolli romani cu mesaje jignitoare

O armata de trolli s-a activat, miercuri, pe pagina de Facebook a prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), Frans Timmermans, dupa ce acesta a avertizat Guvernul de la Bucuresti sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar. Mesajul lui Timmermans postat in memoria unui fost diplomat, iubitor al florilor din parcul Keukenhof Olanda), a fost asaltat cu sute de mesaje jignitoare, toate in limba romana.

Frans Timmermans, afirmatii dure despre statul de drept in Romania: Avertizez Guvernul roman sa nu intreprinda actiuni care sa afecteze sistemul judiciar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut o serie deafirmatii dure cu privire la statul de drept in Romania. As vrea sa avertizez Romania, Guvernul roman sa nu intreprinda.

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala.

TIMMERMANS, DESPRE BREXIT: UE nu poate continua sa acorde amanari la nesfarsit

Uniunea Europeana nu poate continua sa acorde la nesfarsit amanari de cateva saptamani pentru iesirea Marii Britanii, a declarat prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Tudorel Toader, va face delaratii de presa, miercuri, la ora 15: 00, la Ministerul Justitiei, dupa atacurile lansate de prim - vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Frans Timmermans, prim-.

Traian Basescu: Frans Timmermans s-a repezit ca berbecul. Nu avea dreptul sa faca referire la modificarile Codului Penal (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu pune pe seama campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare declaratiile prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Europarlamentarul Norica Nicolai, reactie la discursul lui Frans Timmermans: Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si electorala

Europarlamentarul ALDENorica Nicolai a avut o prima reactie dupa discursul lui Frans Timmermans, spunand ca este unul pur electoral. Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

Tudorel Toader atenteaza la scaunul lui Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Bruxelles, unde s-a asezat pe locul rezervat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, un constant critic al reformelor din justitie, Frans Timmermans.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )