Libnet.ro
UNICEF

07:46

Posturile anului 2015

Adevărul Adevărul,
Posturile anului 2015

Anul acesta, Postul Pastelui va incepe mult mai devreme decat anul trecut, la fel si Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt posturile anului 2015 si semnificatiile lor:. continuă pe Adevărul

Primele 24 de ore ale anului 2015 a adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Primele 24 de ore ale anului 2015 au adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Concertele anului 2015: Robbie Williams, Andre Rieu si OneRepublic, printre cei mai asteptati artisti

Concertele anului 2015 aduc in Romania nume sonore al industriei muzicale internationale. Artisti care marcheaza primul concert in Romania sau care revin in tara noastra vor contura un calendar plin de evenimente pe scena muzicala a tarii. Printre cele mai importante nume care vor concerta se numara Robbie Williams, Andre Rieu, Marc Anthony si OneRepublic.

Luni incepe incasarea impozitelor si taxelor locale aferente anului 2015

Pe 5 ianuarie 2015, se vor deschide ghiseele pentru incasarea impozitelor si taxelor locale, a taxelor extrajudiciare de timbru, a taxelor judiciare de timbru, precum si a amenzilor.

Primul bebelus al anului 2015 s-a nascut la Buzau

Un baietel din judetul Buzau a fost primul copil nascut in 2015 in Romania. Bebelusul a venit pe lume pe 1 ianuarie la numai doua minute dupa trecerea in noul an.

Concertele anului 2015 in Romania

2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari.

Cartile anului 2015. Radu Paraschivescu va publica noi perle: Noi muncim, nu gandim

Volume noi ale unor autori consacrati din literatura romana, Mircea Cartarescu, Lucian Boia si Radu Paraschivescu, dar si din literatura straina, Umberto Eco, Vladimir Nabokov si Ezra Pound, vor aparea anul acesta in librariile romanesti. Radu Paraschivescu va publica doua noi titluri:Noi vorbim, nu gandim si Romania in zece gesturi.

FOTO Romania recomadata ca destinatia turistica a anului 2015 de un jurnalist american

Dennis Lenox, un cunoscut jurnalist de calatorii american recomanda Romania si in special Transilvania ca destinatia nr 1 a anului 2015. in articolul din publicatia Morning Sun, pe langa Romania, jurnalistul mai recomanda si Hong Kong si Wiliamsburg, o regiune din Virginia salbatica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )