Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primul bebelus al anului 2015 s-a nascut la Buzau

Adevărul Adevărul,
Primul bebelus al anului 2015 s-a nascut la Buzau

Un baietel din judetul Buzau a fost primul copil nascut in 2015 in Romania. Bebelusul a venit pe lume pe 1 ianuarie la numai doua minute dupa trecerea in noul an. continuă pe Adevărul

Primele 24 de ore ale anului 2015 a adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Primele 24 de ore ale anului 2015 au adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Concertele anului 2015: Robbie Williams, Andre Rieu si OneRepublic, printre cei mai asteptati artisti

Concertele anului 2015 aduc in Romania nume sonore al industriei muzicale internationale. Artisti care marcheaza primul concert in Romania sau care revin in tara noastra vor contura un calendar plin de evenimente pe scena muzicala a tarii. Printre cele mai importante nume care vor concerta se numara Robbie Williams, Andre Rieu, Marc Anthony si OneRepublic.

Marsala a fost desemnata culoarea anului 2015

Anul 2015 aduce noutati si in ceea ce priveste designul. Astfel, Marsala a fost desemnata culoarea anului. Marsala este o nuanta de rosu rubiniu si in 2015 va fi folosita atat de creatorii de moda cat si.

Concertele anului 2015 in Romania

2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari.

Concertele anului 2015 la Bucuresti: De la Andre Rieu la Robbie Williams

Anul 2015 se anunta a fi unul plin de evenimente pe scena muzicala din Romania, unde mai multi artisti internationali precum Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic vor concerta, noteaza Mediafax.

CONCERTELE anului 2015 in Romania: Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic

Anul 2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari anuntate.

Marile proiecte ale anului 2015 la Botosani: bazine de inot, zone de agrement ultra-moderne,drumuri reabilitate si muzeul comunismului

In anul 2015, autoritatile din Botosani spera sa finalizeze sau sa se apropie de finalizarea unor obiective importante precum baza de agrement de la Cornisa in municipiul Botosani, inceperea lucrarilor la cei 250 de kiloemtri de drum strategic in judet dar si de finalireaza lucrarilor la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani.

Proiectele anului 2015 in Timis: finalizarea celui mai mare complex de birouri de clasa A, construirea unui nou mall si terminarea autostrazii

Anul 2015 se anunta unul extrem de interesant din punct de vedere economic si al infrastructurii in judetul Timis. Pentru acest an sunt anuntate cateva investitii majore, dar este asteptata si finalizarea unor proiecte aflate in derulare.

Concertele anului 2015 in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic, doar cateva dintre numele mari ce vor concerta in Capitala (VIDEO)

Anul 2015 va fi plin de concerte pentru romani. Se pare ca tot mai multi artisti straini aleg sa poposeasca si in Romania, pentru ca isi pot sustine spectacolele cu casa inchisa. Cel mai cunoscut caz este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )