Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

România Liberă România Liberă,
Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

Masinile se afla cu siguranta printre cele mai importante pasiuni pe care poate sa le aiba un barbat si tocmai de aceea tehnologia si evolutia lor au capatat o viteza incredibil de mare. continuă pe România Liberă

Top 5 cele mai scumpe telefoane mobile din lume

Telefoanele mobile au ajuns sa fie un accesoriu aproape necesar pentru intreaga lume; tocmai pentru ca sunt atat de folosite peste tot, era de asteptat sa se inventeze si sa se reinventeze tot felul de modele, care mai de care mai interesante si mai neobisnuite.

Top 10 cele mai frumoase piscine din intreaga lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta in Brazilia, Elvetia, Maldive, Bali sau Costa Rica, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Cele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie sa stii

Chiar daca esti innebunit dupa gadget-uri sau nu, cu siguranta detii unul sau mai multe. in zilele noastre, electronicele au ajuns sa fie necesare, fie ca vorbim despre un telefon mobil, un aparat de cafea mai sofisticat, o combina muzicala, tableta, iar lista poate continua.

Top 5 cele mai bune filme cu si despre cel de-al Doilea Razboi Mondial (partea I)

Cand vine vorba despre filme, exista o multime de categorii si stiluri care unora plac, la fel cum pentru altii unele productii cinematografice sunt mai greu de digerat. Printre cele mai comune si populare sunt cele de actiune, dragoste sau comedii, insa sunt si acele filme clasice care nu au cum sa dea gres.

Business report: Dezastru bugetar: Guvernul taie investitiile si pierde fondurile UE; Ce castiga romanii din razboiul fructelor dintre Rusia si UE; Cine exploateaza cele mai scumpe terenuri ale Romaniei

Afacerea autostrada. Supercontractul pentru care CNADNR vrea sa dea de opt ori mai multi bani decat anul trecut. Deszapezirea celor 56 de kilometri ai autostrazii neterminate Bucuresti-Ploiesti in iarna care vine ar putea fi de opt ori mai scumpa decat pretul mediu per kilometru de autostrada deszapezit, platit anul trecut de CNADNR. Ce afaceri au profitat cel mai mult de Cupa Mondiala din Brazilia. Ecourile marilor meciuri de la Cupa Mondiala din Brazilia abia se mai aud, in vreme ce in bilanturile unor companii efectele marelui eveniment inca se simt sau abia acum se vad, potrivit unei sinteze a Market Watch.

Palatul Parlamentului se afla pe locul trei intr-un top al celor mai impunatoare cladiri din lume

Palatul Parlamentului din Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top 10 al celor mai impunatoare cladiri din lume, realizat de publicatia britanica The Independent. Lista celor mai impunatoare cladiri din.

Special pentru o vacanta de neuitat! Top 6 hoteluri cu cele mai frumoase privelisti din lume!

Pe langa confort, care trebuie sa existe negresit, atunci cand iti alegi hotelul in care urmeaza sa-ti petreci vacanta, cu siguranta ca ti-ai dori sa fie unul cu o priveliste minunata de care sa te poti bucura in fiecare dimineata imediat dupa ce deschizi ochii. Ei bine, urmatoarele 6 hoteluri nu te vor dezamagi la acest capitol!.

FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

In lume exista nenumarate casute in copaci care sunt incredibil de frumoase si ii fascineaza pe iubitorii de natura.

Echipa ideala la CM handbal U18: Trei romance, intre cele mai bune jucatoare din lume

Sportivele romane Lorena Ostase, Bianca Maria Bazaliu si Cristina Laslo au fost incluse in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin under 18, conform site-ului oficial al federatiei internationale de profil.

Business report: TVA la paine risca sa revina la 24%. Masura nu are efectul scontat: Ioana Petrescu, contrazisa din nou de cifre; Magnatul Comanescu a cumparat trei noi nave Made in China si sparge pragul de 1 miliard de dolari; Eurostat: Nivelul de trai

Top 10 cele mai scumpe conace boieresti din Romania. Cele mai scumpe zece conace boieresti scoase la vanzare pe piata romaneasca au un pret cumulat de peste 10 mil. euro si sunt construite intre anii 1840. Lovitura pe piata RCA. Astra, Carpatica si Euroins, la un pas sa fie scoase din joc. Numarul firmelor de asigurare care vand RCA s-ar putea reduce semnificativ in urmatoarea perioada daca o norma ASF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )