Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce pot face romanii care vor sa aleaga vaccinul? Pfizer sau Moderna, principalele diferente

Antena3 Antena3,
Ce pot face romanii care vor sa aleaga vaccinul? Pfizer sau Moderna, principalele diferente

Romanii nu vor putea alege ce vaccin fac, cel de la Pfizer sau cel de la Moderna, ci vor fi imunizati cu serul care va fi disponibil in centrele de vaccinare. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, spune ca nu exista diferente majore intre cele doua si ca acestea au aceeasi rata de eficienta. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie! Ce a spus dr. Adina Alberts despre vaccinul Pfizer. Nimeni nu credea asa ceva

Primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19, produs de PfizerBioNTech, au intrat in Romania in urma cu doua saptamani. Mii de cadre medicale din spitalele COVID din toata tara au fost imunizate in urmatoarele zile de la marele eveniment. Subiectul ramane, totusi, o necunoscuta pentru multi romani, un numar mare dintre ei refuzand sa .

Cum pot scapa romanii de popririle ANAF. Veste geniala pentru milioane de oameni: ce trebuie sa faci

In data de 1 iulie, anul trecut, Guvernul Orban emitea o OUG. Prin aceasta ANAF are in acest moment acces la toate datele privind conturile bancare atat ale persoanelor fizice, cat si juridice. Conform OUG nr. 1112020 din 1 iulie 2020, ANAF are acces la Registrul central electronic pentru conturi de plati si conturi bancare.

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Toate persoanele care vor sa ajunga in Anglia si Scotia trebuie sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19

Toate persoanele care vor sa intre pe teritoriul Angliei si Scotiei vor fi nevoite sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19.

Reactiile adverse la vaccinul Pfizer, intr-un singur studiu: sansele sa ai probleme, lamurite

Cu cateva milioane de oameni vaccinati deja, cercetatorii si-au putut forma o imagine clara vizavi de reactiile adverse la vaccinul PfizerBioNTech. Cele mai multe conspiratii legate de.

Premierul Israelului, vaccinat anti-COVID cu a doua doza: Am intrat impreuna in pandemie si vom fi primii din lume care vor iesi din ea

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a primit a doua doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer, alaturi de ministrul Sanatatii, Yuli Edelstein, fiind primii doi israelieni care primesc cea de-a doua doza de.

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )