Libnet.ro
UNICEF

08:00

Poti uita de cafea. Acestea sunt alimentele care iti vor oferi mai multa energie decat o cana din aceasta bautura

Antena3 Antena3,
Poti uita de cafea. Acestea sunt alimentele care iti vor oferi mai multa energie decat o cana din aceasta bautura

Cu un program de munca incarcat, un plan de exercitii fizice ambitios si cu un calendar social plin, nu este de mirare ca esti mereu obosita si ca in fiecare dimineata amani alarma pana cand nu mai ai. continuă pe Antena3

Acestea sunt bolile care te pot ucide in 24 de ore!

Exista o lista lunga de boli, care te pot omori doar intr-o zi. Meningita Meningita este o inflamatie a membranelor de protectie care invelesc creierul si maduva spinarii, cunoscute sub denumirea de meninge.

Atentie la fructele din comert! Etichetele care iti arata ca nu trebuie sa le cumperi

Cand te duci la supermarket sa-ti iei fructe vezi lipite pe unele dinte ele si acele mici etichete, dar le ignori, pentru ca le poti da cu usurinta la o parte acasa. Aceste etichete contin uneori si.

3 gadgeturi eficiente care iti dau libertate de miscare la birou

Te concentrezi mai bine daca te plimbi prin birou iar cand raspunzi la telefon te ridici aproape din reflex de pe scaun? Explicatia din spatele acestui comportament se pare ca este o reactie inconstienta la lipsa feedbackului vizual pe care l-am primi.

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta.

Cine sunt magistratii care judeca procesul lui Dragnea. Printre ei, un fost procuror DNA si judecatoarea care l-a condamnat pe Adrian Nastase n dosarul Trofeul Calitatii

Noul complet de cinci de la instanta suprema care judeca in apel dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare nu va mai fi condus de vicepresedintele inaltei Curti Daniel Dragomir. Din complet fac parte magistratul Rodica Cosma, care a judecat mai multe dosare importante, Valentin Selaru, fost procuror delegat la DNA, despre care luju. ro spune ca este un apropiat al fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, judecatoarea Alina Ioana Ilie, care a facut parte din completul ce l-a condamnat definitiv pe fostul premier Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii si judecatoarea Simona Nenita, singura care facea parte si din componenta vechiului complet de titulari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )