Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta. continuă pe B1

Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Daca sunt mail-uri intre el si Petre Pitis, sa fie sanatosi, sa le explice (VIDEO)

Daca sunt mail-uri intre ei sa fie sanatosi, sa le explice, a declarat, luni, Liviu Dragnea, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au scos la iveala un schimb de e-mail-uri intre fiul sau, Valentin Dragnea,.

Liviu Dragnea, atacuri VIOLENTE la adresa lui Klaus Iohannis: ii e teama ca ii e chemata sotia la audieri - Seful PSD anunta o noua VALIZA (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, joi, atacuri grave la adresa lui Klaus Iohannis. Seful PSD il numeste pe Iohannis presedintele fake si tonomatul statului paralel si ameninta cu aparitia unui nou.

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

Lovitura primita de Liviu Dragnea din interiorul PSD: Dezechilibru intern si riscuri

Dupa organizatia PSD Dambovita, inca o filiala puternica a apartidului anunta ca i se opune presedintelui Liviu Dragnea, dupa decizia de excludere a lui Marian Neacsu si Adrian Tutuianu.

LIVETEXT Sedinta CEX la PSD, se va discuta soarta pucistilor precum Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august.

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Fostul prefect de Teleorman, dezvaluiri despre afacerile ascunse ale Tel Drum si legaturile cu Liviu Dragnea(VIDEO)

Fostul prefect al judetului Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca are probe care arata care sunt legaturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel.

Liviu Dragnea, cu valizele in fata jurnalistilor: Eu sunt din Teleorman. Am gasit o valiza in fundul curtii

Liviu Dragnea a venit in fata jurnalistilor, inaintea sedintei CEx a PSD, cu o valiza, ca raspuns la valiza aparuta in Teleorman, cu documente de la TelDrum, valiza care a ajuns la jurnalistii de la Rise.

VIDEO TeleormanLeaks Liviu Dragnea si-a amintit de vila din Mamaia, dupa ce zilele trecute nega orice legatura ntre Tel Drum si vreo proprietate a sa: Am vndut-o

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis, joi, ca vila din Mamaia mentionata in dezvaluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum i-a apartinut - prin 1900 toamna, spune el -, dar ca a vandut-o. Cu trei zile in urma, Dragnea nega ca ar detine vreo astfel de cladire mare si sustinea de asemenea ca nici Tel Drum si nici o alta companie nu a platit pentru lucrari la vreo proprietate a sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )