Libnet.ro
UNICEF

17:15

POTOP in Romania, chiar in ziua vizitei Papei! A facut RAVAGII: O femeie si 4 copilasi, LUATI DE VIITURA! Salvatorii ii cauta cu disperare

B1 B1,
POTOP in Romania, chiar in ziua vizitei Papei! A facut RAVAGII: O femeie si 4 copilasi, LUATI DE VIITURA! Salvatorii ii cauta cu disperare

Tragedie in judetul Prahova! Ploile puternice de vineri au inceput sa faca victime. O femeie si patru copii au fost surprinsi de viitura in localitatea Sangeru. Femeia a fost salvata de un localnic, dar. continuă pe B1

Lista completa a restrictiilor de circulatie impuse cu ocazia vizitei Papei in Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti a facut publica lista completa a restrictiilor de circulatie, strazi, intervale orare, rute ocolitoare - impuse cu ocazia vizitei Papei Francis in Bucuresti.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania. Trei zile de istorie

PROGRAM VIZITA PAPA FRANCISC in ROMANIA. Calatoria apostolica a papei Francisc in Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 31 mai-2 iunie 2019, informeazacatholica. ro. Sosirea.

Mesajul bizar pe care Klaus Iohannis l-a transmis in timpul vizitei Papei Francisc

Klaus Iohannis a transmis un mesaj bizar in timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Presedintele s-a oprit in fata camerelor sia zis: Bine ati venit la noi! O zi importanta! Sper sa.

IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Masuri speciale de securitate pe Aeroportul Henri Coanda

Reprezentantii Companiei Aeroporturi Bucuresti avertizeaza ca, in contextul vizitei Papei Francisc, la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi aplicate masuri speciale de securitate, astfel ca este posibil sa se produca aglomerari pe fluxurile auto catre aeroport, in zona terminalelor si pe fluxul de iesire din aeroport.

CU PRILEJUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Expozitii-eveniment la Palatul Culturii din Blaj

Doua expozitii-eveniment vor fi organizate la Palatul Culturii din Blaj, pe 2 iunie, cu prilejul vizitei Papei Francisc, informeaza un comunicat de presa al Academiei Romane.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

Decizia luata de Waze cu ocazia vizitei Papei in Bucuresti

Circulatia auto in zona centrala a Capitalei va fi restrictionata, cu ocazia vizitei Papei Francisc, iar pentru a veni in sprijinul bucurestenilor aplicatia Waze a creat evenimentul Vizita Papa.

Lista scolilor si gradinitelor inchise joi in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc

Cursurile vor fi suspendate joi in 110 unitati de invatamant din Capitala, cu ocazia vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar. Dintre acestea, 79 sunt unitati de.

FOTOGALERIE Prima parte a vizitei Papei la Bucuresti, in imagini

Fotogalerie cu imagini de vineri, ziua cand Papa Francisc a ajuns la Bucuresti pentru vizita apostolica de trei zile pe care o face in Romania.

Se va canta imnul Ungariei la Sumuleu Ciuc? Dimensiunile vizitei Papei Francisc in Romania

Vizita Papei Francis in Romania 31 mai-2 iunie 2019) este un eveniment cu reverberatii multiple. Vom puncta mai jos principalele elemente care marcheaza acest moment exceptional si cu potential major pentru Romania si regiune. Din pacate, nu doar in sens pozitiv. Pentru a nu plonja brusc in zona de risc a vizitei, vom incepe prin a-i reliefa semnificatia si potentialul indiscutabil.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )