Libnet.ro
UNICEF

01:05

Potrivit lui Dalai Lama, Donald Trump este lipsit de principii morale

România Liberă România Liberă,
Potrivit lui Dalai Lama, Donald Trump este lipsit de principii morale

Dalai Lama l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca este lipsit de principii morale, in. continuă pe România Liberă

Dalai Lama, avertisment pentru intregul continent: Europa ar putea deveni musulmana

Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, a lansat un mesaj de amploare pentru intregul continent european. Potrivit acestuia, Europa ar putea deveni un continent musulman sau african, daca migrantii nu se vor.

Donald Trump a ales noua voce a Casei Albe! Noua secretara de presa vine sa o inlocuiasca pe Sarah Sanders

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham, pana acum purtator de cuvant al primei-doamne Melania Trump, in pozitia de secretar de presa al Casei Albe, potrivit DPA si France Presse.

Donald Trump nu se va intalni cu Kim Jong-un in timpul vizitei sale in Asia

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat miercuri ca in cadrul vizitei sale in Asia, prilejuite de summit-ul G20, nu se va intalni cu omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

DONALD TRUMP: Liderii G20 trebuie sa renunte la masurile impotriva schimbarilor climatice

Presedintele american Donald Trump pune presiune pe unii dintre liderii G20 sa nu isi respecte angajamentul de a implementa acordul de la Paris privind schimbarile climatice, anunta un comunicat de presa.

Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham director de comunicare al Casei Albe

Presedintele SUA, Donald Trump, a numit-o marti pe Stephanie Grisham, care era purtatorul de cuvant al sotiei sale Melania Trump, in functia de director de comunicare al Casei Albe, scrie Mediafax.

Summitul G20. Presedintele Donald Trump i-a cerut lui Putin sa nu se amestece in alegeri

Cu un zambet ironic, presedintele american Donald Trump i-a cerut vineri omologului sau rus, Vladimi.

Donald Trump a criticat alianta militara neechilibrata dintre Statele Unite si Japonia

Presedintele american Donald Trump a criticat vineri alianta militara dintre Statele Unite si Japonia, catalogand-o drept neechilibrata, inaintea Summitului Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump si Shinzo Abe vor purta discutii comerciale in cadrul summitului G20

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca va avea discutii privind comertul cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Kremlin: Vladimir Putin si Donald Trump vor avea o intalnire in Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump vor avea o intalnire oficiala in data de 28 iunie, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, au anuntat miercuri oficialii de la Kremlin, citati de Reuters.

Donald Trump acuza Twitter ca il cenzureaza

Presedintele american Donald Trump a acuzat, ieri, reteaua sa favorita de socializare, Twitter, ca il cenzureaza pentru a favoriza stanga, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )