Libnet.ro
UNICEF

19:00

Summitul G20. Presedintele Donald Trump i-a cerut lui Putin sa nu se amestece in alegeri

România Liberă România Liberă,
Summitul G20. Presedintele Donald Trump i-a cerut lui Putin sa nu se amestece in alegeri

Cu un zambet ironic, presedintele american Donald Trump i-a cerut vineri omologului sau rus, Vladimi. continuă pe România Liberă

Donald Trump va avea cel putin opt intalniri bilaterale la Summitul G20

Presedintele american Donald Trump va efectua cel putin opt intalniri bilaterale in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, a transmis un oficial al Administratiei de la Washington, scrie Mediafax, citand Reuters.

LA SUMMITUL G20 DIN JAPONIA: Vladimir Putin, intalnire cu Trump si May

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu premierul britanic la final de mandat Theresa May si cu presedintele american Donald Trump in aceasta saptamana, la summitul G20 din Japonia, a anuntat, ieri, Kremlinul, relateaza Reuters si AFP.

Summitul G20: Trump avertizeaza China si critica Germania

Chiar inainte de a pleca la summitul G20 din Japonia, presedintele american Donald Trump si-a reinnoit avertismentele fata de China, a iritat Germania si a avertizat ca va continua discutiile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Beijingul, a asigurat el, are o nevoie stringenta sa semneze un acord comercial cu Statele Unite pentru ca economia gigantului asiatic slabeste, in opinia liderului american, potrivit La Libre, citatd e Rador.

VIDEO Trump, glume cu Putin la Summitul G20: Sa nu va amestecati in alegeri

Presedintele american Donald Trump a glumit cu liderul rus Vladimir Putin, in timp ce cei doi sefi de stat au luat parte la o intalnire bilaterala, in marja summitului G20 de la Osaka.

Donald Trump si Shinzo Abe vor purta discutii comerciale in cadrul summitului G20

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca va avea discutii privind comertul cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Kremlin: Vladimir Putin si Donald Trump vor avea o intalnire in Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump vor avea o intalnire oficiala in data de 28 iunie, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, au anuntat miercuri oficialii de la Kremlin, citati de Reuters.

DONALD TRUMP: Liderii G20 trebuie sa renunte la masurile impotriva schimbarilor climatice

Presedintele american Donald Trump pune presiune pe unii dintre liderii G20 sa nu isi respecte angajamentul de a implementa acordul de la Paris privind schimbarile climatice, anunta un comunicat de presa.

Donald Trump a criticat alianta militara neechilibrata dintre Statele Unite si Japonia

Presedintele american Donald Trump a criticat vineri alianta militara dintre Statele Unite si Japonia, catalogand-o drept neechilibrata, inaintea Summitului Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump nu se va intalni cu Kim Jong-un in timpul vizitei sale in Asia

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat miercuri ca in cadrul vizitei sale in Asia, prilejuite de summit-ul G20, nu se va intalni cu omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Gafa de proportii pentru presedintele SUA: Donald Trump a vrut sa anunte sanctiuni pentru liderul Iranului, dar l-a confundat cu un ayatollah mort in 1989 (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului, cuprinzand si masuri care-l vizeaza si pe liderul suprem al Republicii islamice, Ayatollah Ali Khamenei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )