Libnet.ro
UNICEF

21:45

POTRIVIT PROIECTULUI DE ORDONANTA DE URGENTA: Plata CASS, anulata pentru 600 mii de contribuabili

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POTRIVIT PROIECTULUI DE ORDONANTA DE URGENTA: Plata CASS, anulata pentru 600 mii de contribuabili

Un numar de 600 mii de contribuabili care, in perioada 1 iulie 2015 - 31 decembrie 2017, au realizat venituri sub nivelul salariului minim pe economie vor fi scutiti de plata contributiei de sanatate, iar valoarea sumei care face obiectul amnistiei se ridica la 1,035 miliarde de lei, potrivit notei de fundamentare care insoteste proiectul de ordonanta de urgenta ce prevede aceasta masura. continuă pe Ziarul Bursa

Amnistie fiscala, pregatita la Guvern: cine sunt romanii care scapa de plata CASS

Guvernul a pregatit o amnistie fiscala care vizeaza mai bine de jumatate de milion de romani. Guvernul a redact un proiect de ordonanta de urgenta care presupune o amnistie fiscala pentru 600. 000 de romani. Ei ar putea fi scutiti de la plata CASS, adica a contributiilor de asigurari sociale de sanatate. E vorba de contributiile [] .

Viorica Dancila ii cere ministrului Finantelor solutii privind plata CASS, in cazul deciziilor de impunere trimise pentru perioada 2014-2017 (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, la inceputul sedintei de guvern de miercuri, solutii privind plata CASS, in cazul deciziilor de impunere emise de ANAF pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )