Libnet.ro
UNICEF

10:30

Poveste CUTREMURATOARE la Campionatul Mondial: A devenit cel mai varstnic jucator din istorie

B1 B1,
Poveste CUTREMURATOARE la Campionatul Mondial: A devenit cel mai varstnic jucator din istorie

Portarul egiptean Essam El Hadary va fi titular in meciul impotriva Arabiei Saudite, devenind la 45 de ani si 5 luni, cel mai batran jucator din istoria Campionatelor Mondiale. Capitan al Egiptului in peste. continuă pe B1

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de [].

Am aflat marele castigator Chefi la cutite! El va pleca cu trofeul de cel mai bun bucatar

Cel mai asteptat moment al competitiei Chefi la cutite se apropie cu pasi repezi! Au mai ramas doar sase bucatari in semifinala emisiunii Chefi la cutite si Gina Pistol a anuntat care este.

Cel mai inalt vulcan din Asia, cucerit de sase romani: De la gandul ca vom urca in pantaloni scurti si tricou, am ajuns sa urcam cam cu toate hainele pe noi

Sase romani au reusit sa urce pana pe varful Damavand cel mai inalt vulcan de pe teritoriul Asiei. Acestia ne-au povestit cum a decurs expeditia si cu ce impresii s-au intors din Iran.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

Cel mai lung traseu de drumetie din Romania va avea 950 de kilometri. Cine sunt temerarii care-l amenajeaza si cate judete va traversa

Asociatia Tasuleasa Social, condusa de maratonistul Tibi Useriu si de fratele sau Alin, amenajeaza cel mai lung traseu de drumetie din Romania. Drumul, care se intinde pe 950 de kilometri, a fost luat la pas de patru voluntari ai asociatiei. Printre acestia se numara si Mircea Micle, fost ministru al Educatiei.

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjanta problema este aparitia cosurilor. Daca medicamentele si tratamentul dermatologic este mult prea scump si nici nu pare a fi cea mai buna solutie, incearca remdiile pe baza de ingrediente naturale. Combinatia ideala este cea de miere si lamaie!.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Presa internationala scrie despre condamnarea lui Dragnea, pe care-l prezinta drept cel mai puternic om din Romnia

Cel mai puternic om al stangii, aflate la putere in Romania, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare - cu executarea, in prima instanta, intr-un caz de angajari fictive, scriu principalele agentii de presa si posturi internationale, preluate in toata lumea, relateaza News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )