Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai lung traseu de drumetie din Romania va avea 950 de kilometri. Cine sunt temerarii care-l amenajeaza si cate judete va traversa

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung traseu de drumetie din Romania va avea 950 de kilometri. Cine sunt temerarii care-l amenajeaza si cate judete va traversa

Asociatia Tasuleasa Social, condusa de maratonistul Tibi Useriu si de fratele sau Alin, amenajeaza cel mai lung traseu de drumetie din Romania. Drumul, care se intinde pe 950 de kilometri, a fost luat la pas de patru voluntari ai asociatiei. Printre acestia se numara si Mircea Micle, fost ministru al Educatiei. continuă pe Adevărul

Judetul Satu Mare a intrat, oficial, in Cartea Recordurilor, cu cel mai lung panou realizat din capace de plastic

Suprafata totala a panourilor, puse cap la cap a insumat 125 de metri, fiind astfel cel ai lung panou realizat din capace de plastic, din Romania.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Primul solist al trupei AC/DC ajunge in Romania la cel mai mare festival rock din mediul rural. Toate astrele s-au aliniat

In comuna argeseana Corbi, aproape de cea mai veche manastire rupestra din Romania, va avea loc prima editie a festivalului Stonebird, la care vor concerta nume de top din tara si strainatate. Vedetele evenimentului vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, si bateristul american Mike Terrana.

Presa internationala scrie despre condamnarea lui Dragnea, pe care-l prezinta drept cel mai puternic om din Romnia

Cel mai puternic om al stangii, aflate la putere in Romania, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare - cu executarea, in prima instanta, intr-un caz de angajari fictive, scriu principalele agentii de presa si posturi internationale, preluate in toata lumea, relateaza News. ro.

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca.

Cel mai medaliat producator roman de vinuri organice

Roze Cabernet Sauvignon, vin produs in 2017 de Domeniul Bogdan, primul producator de vin din Romania care practica vicitultura biodinamica, a castigat medalia de aur la cel mai important concurs international de vinuri biologice din lume, Millesime BIO. Recunoasterea internationala a calitatii vinurilor produse de compania romaneasca a fost confirmata in prima jumatate de anului de inca sase medalii de argint si bronz, obtinute la alte prestigioase competitii internationale de profil, conform comunicatului remis redactiei.

De la Orange la Digi Mobil, cine are cel mai rapid net mobil din Romania

Orange e cel mai mare operator din Romania. Digi Mobil e cel mai mic. intre cele doua mai sunt Vodafone si Telekom si acum avem informatii despre cine are internetul mai rapid. ANCOM a prezentat cifrele pentru viteza media la net mobil in 2017. in timp ce Digi Mobil reuseste sa atraga cei mai multi [].

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )