Libnet.ro
UNICEF

23:15

Povestea batranului batut de jandarmi, in Piata Victoriei. Care este de fapt adevarul

Antena3 Antena3,
Povestea batranului batut de jandarmi, in Piata Victoriei. Care este de fapt adevarul

Medicul pensionar Liciniu Miculeanu a sustinut ca a fost batut cu bestialitate de jandarmi, la protestul din 10 august, din Piata Victorie. Barbatul a depus chiar si plangere penala impotriva. continuă pe Antena3

Un pensionar batut in Piata Victoriei, acuzat ca a lovit jandarmii cu piciorul in casca: Nici la 20 de ani nu eram vreun Bruce Lee(VIDEO)

Un pensionar batut de jandarmi in Piata Victoriei, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind acuzat ca i-a lovit pe oamenii in uniforma cu piciorul in casca, informeaza Press One. Fost medic.

Specialistii au decis. Iata cat de periculoase sunt gazele folosite de jandarmi in Piata Victoriei

Dupa ororile de vineri, opinia publica astepta sa afle de la reprezentantii Jandarmeriei ce fel de substante au fost folosite pentru evacuarea oamenilor din Piata Victoriei. Potrivit medicilor, multi dintre.

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei.

Zeci de persoane s-au prezentat la spital cu stari de rau din cauza gazelor inhalate in Piata Victoriei

Zeci de persoane care au participat pe 10 august la protestul din Piata Victoriei s-au prezentat, saptamana aceasta, la Spitalul Floreasca din Capitala, pentru analize. Unii oamenii acuza dureri ale cailor respiratorii si chiar febra, in timp ce altii vor sa faca doar un control de rutina.

Comandant jandarmi: Pe timpul restabilirii ordinii publice in Piata Victoriei, am descoperit un autoturism cu sticle incendiare

Coordonatorul interventiei jandarmilor in Piata Victoriei, in 10 august, maiorul Laurentiu Cazan a declarat joi, la TVR, ca jandarmii au descoperit in zona bulevardului Ion Mihalache un autoturism cu sticle incendiare, concluzia sa fiind ca jandarmii au actionat la timp.

Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

Jandarmii continua sa se apere dupa interventia violenta din Piata Victoriei. Un angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Prahova a compus chiar o poezie in care vorbeste despre dezbinarea din.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

Democratia moare in gaze si bastoane!. Romanii se pregatesc sa iasa din nou in Piata Victoriei

Piata Victoriei va fi din nou plina. Un protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, la o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri.

VIRAL Imaginea cu un jandarm obosit dupa interventia din Piata Victoriei a devenit tinta ironiilor pe internet

O imagine in care un jandarm este surprins odihnindu-se la finalul ciocnirilor violente de pe 10 august din Piata Victoriei a devenit subiect de glume si ironii in mediul virtual.

O noua seara de protest in Piata Victoriei: Un barbat a blocat strada(VIDEO)

Un nou protest are loc marti seara in Piata Victoriei din Capitala. Este a cincea zi consecutiva de protest, insa numarul manifestantilor este mult mai redus decat in serile trecute. in ciuda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )