Libnet.ro
UNICEF

18:00

Povestea celui mai cautat asasin din Europa. De ce a fost supranumit condamnatul la inchisoare pe viata Fiara din Balcani

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai cautat asasin din Europa. De ce a fost supranumit condamnatul la inchisoare pe viata Fiara din Balcani

Konstantinos Passaris, supranumit Fiara din Balcani este unul dintre cei mai sangerosi criminali pe care i-a cunoscut Romania. El a fost condamnat in 2003 la inchisoare pe viata, in urma unui dublu asasinat si a unui jaf armat comise in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Povestea celui mai cautat asasin din Europa. De ce a fost supranumit Konstantinos Passaris, condamnat la inchisoare pe viata, Fiara din Balcani

Konstantinos Passaris, supranumit Fiara din Balcani este unul dintre cei mai sangerosi criminali pe care i-a cunoscut Romania. El a fost condamnat in 2003 la inchisoare pe viata, in urma unui dublu asasinat si a unui jaf armat comise in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti. Anterior, el fusese condamnat si in Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

Secretul celui mai enigmatic monument antic: marele templu din Sarmizegetusa Regia. Calendar sau altar dacic?

Cel mai misterios monument din Sarmizegetusa Regia este marele cerc de piatra. De-a lungul celor peste doua secole de la descoperirea lui, oamenii de stiinta nu s-au putut pune de acord ce reprezenta si cum arata in realitate vestigiul antic.

Nou fond de 130 milioane Euro, pentru investitii n startupuri din Europa, America si Israel

Axa Venture Partners AVP), care a investit anterior si in startupul Hackajob, fondat de un roman, a strans un nou fond, de 130 de milioane de euro, prin care va acorda noi finantari startupurilor de tehnologie din Europa, America de Nord si Israel.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

SONDAJ: increderea rusilor in Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Increderea publica in presedintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului, scrie Reuters.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

Cel mai scump divort din istorie. Cum se impart cei 138 de miliarde de dolari?

Jeff Bezos, fondatorul si CEO Amazon, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia lui. Cum se va imparti averea lui colosala de 138 de miliarde de dolari? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )