Libnet.ro
UNICEF

17:01

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai mari amenintari la adresa sanatatii

Persoanele care se opun vaccinarii sunt, potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), cea mai mare amenintare la adresa sanatatii in 2019.

Orchestra Uniunii Europene, finantata si coordonata de Ministerul Culturii, va cuprinde 3-4 muzicieni din cele mai importante ansambluri muzicale ale UE

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat, marti, in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind organizarea si finantarea Orchestrei Uniunii Europene. Textul Ordonantei prevede ca pentru acest proiect vor fi selectati cate 3-4 muzicieni din cele mai importante orchestre ale statelor membre UE.

Cele mai reusite bancuri din ring. Solutia haioasa a unui antrenor de a-si incuraja elevul in pericol sa piarda meciul de box

Boxul si pugilistii sunt subiecte preferate intre glumele autohtone. Va prezentam o colectie de bancuri pe aceasta tema. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai uluitoare marturii din procesul traficantului de droguri El Chapo: de la tunelul de sub cada la lider de cartel ucis pentru ca nu a dat mana cu el

Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume, Joaquin El Chapo Guzman, a inceput in noiembrie anul trecut la curtea federala din New York, acesta fiind acuzat de trafic si distributie de droguri. Guzman, caruia ii sunt aduse 17 capete de acuzare, a pledat nevinovat.

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

Carti citite de romani in 2018: in Olt s-a cautat Alfabetul

Romanii au citit mai mult decat ai crede in 2018, iar cei de la Libris. ro au realizat un top care iti arata cartile preferate ale acestora. in top 10 cele mai vandute carti, cinci din cei.

Top 10 orase pe care sa le vizitezi in 2019, potrivit Lonely Planet

Cei mai aventurosi calatori din lume dar nu numai) asteapta cu sufletul la gura, in fiecare an, recomandarile de vacante facute Lonely Planet . Compilatiile realizate de specialistii in turism sunt o reala sursa de inspiratie pentru multi turisti,.

Dacia electrica - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va aparea prea curnd si ct costa acum cele mai ieftine masini electrice

Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea ca masina electrica ar putea fi lansata peste un deceniu. Am ajuns in acel punct si Dacia electrica nu exista pe strada, ci este subiect de stiri adeseori exagerate. De ce nu a aparut Dacia care se poate incarca la priza, ce au spus sefii de la Renault in toti acesti ani si cand ar fi o sansa ca Dacia electrica sa apara? in articol puteti citi depsre aceste lucruri, dar si despre cat costa cele mai ieftine masini electrice in ziua de azi.

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )