Libnet.ro
UNICEF

05:30

Povestea celui mai frumos palat din Romanati. Proprietara, matusa celui mai bogat roman, i-a salvat pe sateni de la foamete

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai frumos palat din Romanati. Proprietara, matusa celui mai bogat roman, i-a salvat pe sateni de la foamete

O casa somptuoasa, cum nu se mai vazuse prin partile locului, a fost construita la inceputul secolului trecut la Deveselu de cel mai bogat mosier roman pentru cumnata sa. continuă pe Adevărul

Povestea celui mai mare mafiot al Epocii de Aur. Cum a ajuns un falsificator de bauturi alcoolice sa fie executat in 1981

Creierul unei grupari considerate mafiote, care a actionat in perioada 1971-1978, condamnat la moarte la data de 21 iulie 1981 si executat la Jilava pe 14 decembrie in acelasi an, Gheorghe Stefanescu, un gestionar al unei pravalii cu vinuri din Bucuresti, a pus pe jar autoritatile in perioada comunista.

Noi detalii incendiare in divortul celui mai bogat om din lume. Ce mesaje ii trimitea Jeff Bezos amantei

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice si mesaje senzuale amantei maritate. Cuplul se intalnea in hoteluri, avioane private si in casele lor personale. Cel mai bogat om din lume si amanta lui, a caror relatie a.

Imaginile bizare de pe santierul celui mai spectaculos tunel feroviar construit de romani dupa 1989: Mutati conducta aia

Imaginile publicate de membrii unei asociatii care monitorizeaza marile proiecte de infrastructura din Romania arata unul dintre motivele pentru care constructia celui mai spectaculos tunel feroviar are intarzieri.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Cea mai friguroasa noapte din Bucuresti, n aceasta iarna. S-au nregistrat -15 grade Celsius

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )