Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zodiile care vor avea parte de cea mai mare provocare a vietii

Antena3 Antena3,
Zodiile care vor avea parte de cea mai mare provocare a vietii

Cativa nativi vor fi nevoiti sa tina piept celei mai mari provocari din viata lor, moment in care isi vor demonstra cat sunt de puternici. Taur - Fara doar si poate, te. continuă pe Antena3

CEA MAI MARE firma de constructii, in COLAPS! MII de locuri de munca, iN PERICOL

Peste 19. 000 de locuri de munca in pericol, dupa ce cea mai mare firma de constructii intra in colaps. Guvernul din Marea Britanie incearca sa reduca efectele negative provocate de.

Povestea Marii Uniri, spusa intr-un sir de conferinte organizate de cea mai mare universitate din tara

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca organizeaza luni, 22 ianaurie, prima conferinta dintr-un sir de evenimente dedicate principalelor momente, personalitati si idei care au contribuit la realizarea Unirii de la 1918.

Horoscop 20 ianuarie 2018, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea parte de distractie

Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Avem acces la intuitie si la intelepciunea.

Se finalizeaza cea mai moderna biblioteca din Baragan. Cum arata constructia

Lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan vor fi reluate, dupa ce, de mai bine de un an, nu s-a mai batut un cui la moderna cladire, o investitie de peste 3 milioane de euro. Consiliul Judetean a semnat contractul pentru continuarea lucrarilor, cu o valoare de 4. 264 lei fara TVA), iar perioada de finalizare este de 12 luni.

Cea mai vanduta masina electrica din lume se lanseaza in cateva saptamani si in Romania

Nissan va lansa in cateva saptamani pe piata locala modelul Leaf care este cea mai vanduta masina electrica din lume, cu 300. 000 de unitati in sapte ani. Renault, colega de alianta a Nissan, a vandut anul trecut 130 de masini electrice in tara, in special modelul ZOE, a spus Hakim Boutehra, directorul comercial al Renault Romania. Nissan a prezentat in toamna anului trecut noua generatie Leaf despre care compania spune ca are o autonomie de 378 km in ciclul de masurare NEDC.

Drumul execrabil spre cea mai bogata comuna din tara. Un tronson gaurit la tot pasul este pasat sistematic intre institutii

O artera tranzitata zilnic de mii de persoane, unde la orele de varf se circula bara la bara, a fost declarata a nimanui de oficialii administratiei iesene. Drumul care face legatura din municipiul Iasi spre comuna Miroslava, considerata cea mai bogata din tara, nu este inventariat de nicio institutie publica.

Decembrie 2017, cea mai mica rata a somajului inregistrat in luna decembrie a ultimilor 25 de ani

In luna decembrie a anului 2017 rata somajului inregistrat a fost cea mai mica din ultimii 25 de ani, raportat la aceeasi luna, arata o analiza a datelor statistice ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cea mai tare colaborare a anului! Maluma si Fuego (VIDEO)

Surpriza de proportii pe piata muzicala. Cea mai recenta colaborare a lui Fuego va rupe topurile. Artistul roman a lansat de curand o piesa cu celebrul Maluma. Cea mai tare.

Cea mai SCUMPA geanta apartine SOTIEI lui Videanu. Cat COSTA aceasta

Mioara Videanu, sotia politicianului Adrian Videanu, are o pasiune pentru hainele scumpe, detinand in prezent cea mai scumpa geanta din Romania. Afacerista si-a achizitionat o rochie in.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )