Libnet.ro
UNICEF

01:06

Povestea celui mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Muzeul Dunarii de Jos Calarasi detine in colectie unul dintre cele mai valoroase obiecte istorice din tara: o cupa rituala, datand din mileniul al V-lea i. Chr. , atribuita comunitatilor Boian-Giulesti. continuă pe Adevărul

Cel mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Muzeul Dunarii de Jos Calarasi detine in colectie unul dintre cele mai valoroase obiecte istorice din tara: o cupa rituala, datand din mileniul al V-lea i. Chr. , atribuita comunitatilor Boian-Giulesti.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

Trafic blocat pe mai multe drumuri din tara. Cum se circula, marti, in Romania

Centrul Infotrafic anunta ca pe mai multe drumuri din tara,circulatia rutiera se desfasoara ingreunat sau chiar este oprita, iar masinile sunt dirijate pe rute ocolitoare, din cauza unor alunecari de teren, lucrari la partea carosabila sau organizarea unor manifestari social-culturale.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

Traian Basescu, la BBC: Emigrarea romanilor in Marea Britanie mentine scazut somajul din tara

Emigrarea romanilor in Marea Britanie este benefica pentru economia Romaniei, deoarece mentine redusa rata somajului din tara, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu pentru postul BBC Radio 4, citat de The Telegraph.

NATO isi reafirma angajamentul fata de Afganistan, la Summitul din Tara Galilor

Liderii NATO si-au reafirmat joi, la Summitul NATO din Tara Galilor, angajamentul de a sustine Afganistanul si i-au indemnat pe cei doi candidati la presedintie sa coopereze pentru a incheia acordurile de.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special participarea la misiunea NATO din Afganistan in 2015.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special.

31 de romani nu au fost lasati sa iasa din tara, in ultimele 24 de ore

31 de cetateni romani nu au fost lasati sa iasa din tara, in ultimele 24 de ore, din diferite motive legale, anunta Politia de Frontiera. Totodata, opt cetateni straini nu au fost lasati sa intre in Romania.

TOP. Sofia Vergara este cea mai bine platita actrita din televiziunea americana

Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului american Modern Family, ocupa, pentru al treilea an consecutiv, prima pozitie in topul Fobes al celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 37 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )