Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic blocat pe mai multe drumuri din tara. Cum se circula, marti, in Romania

România Liberă România Liberă,
Trafic blocat pe mai multe drumuri din tara. Cum se circula, marti, in Romania

Centrul Infotrafic anunta ca pe mai multe drumuri din tara,circulatia rutiera se desfasoara ingreunat sau chiar este oprita, iar masinile sunt dirijate pe rute ocolitoare, din cauza unor alunecari de teren, lucrari la partea carosabila sau organizarea unor manifestari social-culturale. continuă pe România Liberă

Roaming 4G la acelasi pret ca in tara, in mai multe tari din lume

Vodafone a anuntat ca extinde acoperirea 4G in roaming pentru 15 tari din Europa, fara costuri suplimentare fata de actualele tarife. Vodafone a lansat astazi acoperirea roamingului 4G in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G erau disponibile, din noiembrie 2013, in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Clientii care vor sa aiba internet de mare viteza si in afara tarii, Vodafone are optiunea numita Roaming pe zi.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special.

31 de romani nu au fost lasati sa iasa din tara, in ultimele 24 de ore

31 de cetateni romani nu au fost lasati sa iasa din tara, in ultimele 24 de ore, din diferite motive legale, anunta Politia de Frontiera. Totodata, opt cetateni straini nu au fost lasati sa intre in Romania.

Cea mai veche meserie din lume

Vreau sa va intreb, daca v-a trecut vreodata prin cap sa practicati cea mai veche meserie din lume? Eu m-am gandit si chiar am meditat serios asupra problemei. M-am intrebat daca as prefera sa mor de foame, sau sa ma prostituez.

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

Happy Tour: Romanii cu bani renunta la vacantele scumpe; vor mai multe si ieftine

Romanii care sunt dispusi sa cheltuiasca intre 2. 000 si 4. 000 de euro pe o vacanta, au inceput sa prefere vacantele mai dese, de cateva ori pe an, in destinatii mai ieftine, in detrimentul unor sejururi mai ieftine, potrivit Happy Tour , cel mai mare.

Satu Mare: Ancheta dupa ce mai multe eleve au aparut cu lanturi si catuse la o prezentare de moda

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Satu Mare a declansat o ancheta in cazul mai multor tinere in varsta de 16 si 17 ani, eleve, care au participat la o prezentare de moda, unde au aparut pe scena purtand lanturi, catuse si calus la gura, relateaza Mediafax.

Prezidentiabilii cu cele mai multe aparitii in media: Ponta, Iohannis si Udrea, pe primele locuri

Singurii candidati care au inregistrat un numar mai mare al aparitiilor in media in saptamana trecuta sunt Victor Ponta si Kelemen Hunor, in timp ce Elena Udrea a coborat un loc in top, ajungand pe locul al treilea, dupa Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )