Libnet.ro
UNICEF

22:00

Povestea celui mai vechi drum din Romania, jumatate national, jumatate judetean, niciodata asfaltat

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai vechi drum din Romania, jumatate national, jumatate judetean, niciodata asfaltat

Valcea si Arges impart o artera care intr-un judet apare ca drum national, iar in - celalalt judetean. Indiferent de clasificare, drumul este de pamant. Ulitele satesti din localitatile pe care le tranziteaza drumul - fantoma despre care pomenim sunt asfaltate. Traseul prin Tara Lovistei reduce distanta dintre Sibiu si Pitesti cu 50 de kilometri si reprezinta o alternativa la mult - dezbatuta autostrada care ar putea lega Sibiul de Arges. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea celui mai vechi drum din Romania, jumatate national, jumatate judetean, niciodata asfaltat

Valcea si Arges impart o artera care intr-un judet apare ca drum national, iar in - celalalt judetean. Indiferent de clasificare, drumul este de pamant. Ulitele satesti din localitatile pe care le tranziteaza drumul - fantoma despre care pomenim sunt asfaltate. Traseul prin Tara Lovistei reduce distanta dintre Sibiu si Pitesti cu 50 de kilometri si reprezinta o alternativa la mult - dezbatuta autostrada care ar putea lega Sibiul de Arges.

Drumarii intervin pentru deszapezirea celui mai inalt drum din tara

Drumarii gorjeni au intervenit, astazi, cu mai multe utilaje pentru a curata Transalpina, cel mai inalt drum din tara de zapada si grohotis.

VIDEO Drumarii intervin pentru deszapezirea celui mai inalt drum din tara

Drumarii gorjeni au intervenit, astazi, cu mai multe utilaje pentru a curata Transalpina, cel mai inalt drum din tara de zapada si grohotis.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Cum a ajuns Amazon, compania celui mai bogat om din lume, sa detina jumatate din vanzarile cartilor care se asculta

Dupaopt ani de reticente, Amazon s-a decisin 2008 sasi cumpere propriul business de audiobook-uri, Audible, un startupin care a investit putin cate putin din 1996incoace. Astazi, cele douacompanii detin jumatate din cota de piatape segmentul audiobook-urilor.

Povestea celui mai dramatic accident din sporturile cu motor

Sporturile cu motor au fost intotdeauna pe cat de periculoase, pe atat de atractive. Totusi, de-a lungul vremii, fie pe circuit, fie in tribuna, si-au pierdut viata mai multi piloti si spectatori. Cel mai sangeros accident din motorsport a avut loc in anul 1955, pe circuitul de la Le Mans. Era iunie 1955 si pilotii [].

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

Povestea celei mai tinere autoare de carti politiste din Romania. A scris un roman la doar 13 ani, inspirata de o conversatie banala

La doar 13 ani, Mara Onel, eleva in clasa a VII-a la Scoala Nicolae Iorga din Pitesti, a publicat un roman politist, devenind astfel cea mai tanara autoare de carti politiste din Romania si una dintre cele mai tinere din lume.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )