Libnet.ro
UNICEF

19:00

Povestea celui mai vechi oras din lume, inconjurat cu ziduri de aparare

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai vechi oras din lume, inconjurat cu ziduri de aparare

Ierihonul este considerat cel mai vechi oras din lume. El se afla pe teritoriul Palestinei, pe malul de vest al raului Iordan. Biblia vorbeste despre Ierihon, pe care il numeste orasul palmierilor. continuă pe Adevărul

Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Kanal D este un canal de televiziune la nivel national din Turcia si face parte din Demiroren Group. De asemenea, reteaua ruleaza un canal international, Euro D, care este disponibil online, si a avut primul canal de inalta definitie din Turcia, Kanal D HD. Textul KANAL D nu este afisat in transmisia sa turca. Doar .

Pangolinul, al treilea cel mai braconat animal din lume. De ce este considerat o delicatesa

Pangolinul este unul dintre cele mai traficate animale din lume. Este foarte cautat atat pentru carne, cat si pentru solzi.

Un nou-nascut, cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume

Un nou-nascut din Londra a devenit cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Consecintele unui gest inuman: braconierii au omorat singura girafa alba din lume si puiul ei. Cum aratau?

Daca nu ai auzit niciodata de existenta unei girafe albe, s-ar putea sa aiba legatura cu faptul ca sunt incredibil de rare, iar de acum cateva zile, au disparut complet. La nivel global, sunt multe animale pe cale de disparitie. Pe parcursul vietii noastre insa, multe dintre ele au disparut complet si nu le vei .

CORONAVIRUS. Bursa de pe Wall Street, cea mai grava scadere din 1987

Pandemia de coronavirus provoaca pagube economiei mondiale. Bursa de pe Wall Street a inregistrat marti cea mai mare scadere din 1987. Nu ne-am confruntat cu o situatie similara in ultimele decenii, in.

Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca, marti, demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60.

FC Liverpool, echipa cu cel mai scump lot din fotbalul european

Liverpool are cel mai scump lot din fotbalul european, valoarea totala a jucatorilor echipei engleze.

O parte a celui mai mare spital de copii din Moldova, inchis dupa ce sotul unei doctorite a fost diagnosticat cu COVID-19

Trei sectii medicale ale Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi au fost inchise, cu pacienti si cadre medicale in interior, in jur de 24 de ore, din cauza suspiciunii ca o doctorita a unitatii sanitare ar putea fi infectata cu noul coronavirus.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )