Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore. continuă pe Hotnews

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Reactia senatorului PNL care a infectat alti trei colegi: Nu-i cunosc

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul politician din Romania confirmat cu coronavirus, sustine ca nu ii cunoaste si nu a interactionat cu cei trei colegi ai sai infectati, care au participat alaturi de el la sedinta Biroului Pemanent National. Este vorba despre deputatul PNL Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public al Devei Adrian David Nicolae.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Adapostul de Animale isi restrange programul de lucru pana pe 31 martie

In contextul limitarii raspandirii infectiei cu coronavirus, Serviciul Public pentru Gestionarea Cainilor Fara Stapan Adapost Animale Calarasi) isi va restrange programul de lucru cu publicul pana la data de 31 martie.

Coronavirus: O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni

O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni, pentru a limita extinderea cazurilor de coronavirus, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor.

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Senator PMP: Am o vaga impresie ca s-au intors doar romanii care lucrau la negru. Nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania

Senatorul PMP Catalin Lucian Iliescu sustine ca pandemia de coronavius a scos la iveala o problema nerezolvata de autoritatile romane, respectiv cea a romanilor plecati in strainatate si care lucrau acolo fara acte, iar acum s-au intors in Romania cu niste aere de superioritate. El mai sustine ca romanii seriosi care si-au facut un rost in strainatate ar fi ramas acum acolo, iar in Romania s-ar fi intors doar oameni care nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania: Sunt indivizi care figureaza chiar pe listele celor dati in urmarire generala de Politie.

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Blocaj in industria auto din Romania: Ford isi trimite acasa angajatii uzinei din Craiova

Pandemia de coronavirus loveste industria auto din Romania. Mii de angajati ai uzinei Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic. Ford si Dacia sunt singurii producatori auto care fabrica.

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )