Libnet.ro
UNICEF

00:07

Povestea desprinsa din Copacabana a uneia dintre cele mai talentate fotbaliste din Romania. A fost cea mai buna printre baieti, acum e campioana la fete

Adevărul Adevărul,
Povestea desprinsa din Copacabana a uneia dintre cele mai talentate fotbaliste din Romania. A fost cea mai buna printre baieti, acum e campioana la fete

Timisoreanca Cristina Botojel nu a implinit inca 15 ani. O va face de abia in luna octombrie. Dar este deja campioana la fotbal feminin, cu echipa U Olimpia Cluj. Este si una din spereantele nationalei Romaniei. continuă pe Adevărul

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii din indus.

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

Liberty a cumparat activele ArcelorMittal printr-o tranzactie de 740 de milioane de euro, una dintre cele mai importante fiind combinatul siderurgic de la Galati

Liberty Steel, parte a GFC Alliance, companie detinuta la nivel global de Sanjeev Gupta, a incheiat astazi achizitia de la ArcelorMittal a sapte fabrici de otel si a cinci centre de servicii in sapte tari din Europa, printre care se numara si combinatul siderurgic de la Galati.

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii din industria FMCG din Marea Britanie

Jean Valvis, Presedintele si Directorul General AQUA Carpatica, a fost prezent saptamana aceasta la Londra la o ceremonie grandioasa la Guildhall in cadrul careia au fost anuntati castigatorii The Grocer Gold Awards 2019, iar a carui gazda a fost Lord William Hague, fostul ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si fostul lider al Partidului Conservator.

Digisport: A dus mana la spate si a oferit faza anului in fotbal. Moment memorabil: ce a putut sa scoata din buzunar

Una dintre cele mai amuzante faze din sport in acest an s-a petrecut pe terenul de fotbal. Protagonista a fost brazilianca Fernanda Colombo, de meserie arbitru, dar si jurnalist sportiv.

Domeniile in care se fac cele mai multe angajari

Cele mai cautate joburi in luna iunie au fost in domenii precum financiar-contabilitate, transport, inginerie si Business Process Outsourcing BPO). Tot in luna iunie, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 5%, comparativ cu luna mai a acestui an.

Monitorul Preturilor Carburantilor: Cum poti afla cele mai apropiate benzinarii si preturile practicate

Consiliul Concurentei a lansat luni Monitorul Preturilor Carburantilor, platforma on-line care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalele retele de distributie a carburantilor auto. Conducatorii auto pot accesa gratuit acest comparator de preturi, care arata cele mai apropiate benzinarii, localizarea geografica, serviciile oferite de acestea, precum si preturile practicate.

Subiect si predicat. Cele mai spectaculoase stiri false din istorie - VIDEO

Cele mai spectaculoase stiri false din istorie au fost prezentate la emisiunea Subiect si predicat, cu Ana Iorga. in august 1835, The New York Sun a publicat mai multe articole despre descoperirea vietii pe.

Descoperiti. Istoricul Marius Oprea, despre cum au acaparat securistii cele mai importante sectoare din economie si politica

Istoricul Marius Oprea, care a scrisMostenitorii Securitatii, a vorbit la emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,despre cum au acaparat vechii si noii securisti cele mai.

Viorica Dancila: Este momentul nostru sa dovedim ca suntem echipa cu cele mai bune solutii

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca PSD a avut guvernarile cu cele mai bune rezultate pentru romani. Este momentul nostru sa dovedim inca o data ca suntem echipa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )