Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

Hotnews Hotnews,
 Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia. continuă pe Hotnews

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy.

Globurile de Aur: Filmul Vice, despre viata lui Dick Chaney, are cele mai multe nominalizari

Vice, film biografic consacrat fostului vicepresedinte american Dick Cheney, are cel mai mare numar de nominalizari la Globurile de Aur, care deschid sezonul premiilor lumii cinematografice la Hollywood, scrie AFP.

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Supermarketurile si magazinele care ofera reduceri, cele mai cautate de romani

Supermarketurile au avut cea mai dinamica crestere in cota de piata in perioada ianuarie-septembrie 2018, pe locul al doilea situandu-se magazinele de tip discount, care au avut a doua cea mai mare crestere a cotei de piata.

FOTO Odaia Buna, povestea unei delicioase afaceri de familie. Cele mai vandute produse: dulceata de nuci verzi si de ardei iute

Odaia Buna este o afacere de familie in care sunt implicati patru membri. Cu totii muncesc pentru a crea bunatati din legume si fructe: dulceata, magiun, compoturi, peltea de struguri. Produsele ajung in targuri si piete, dar sunt vandute si pe internet.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa divorteze

Chiar daca zodia ta se afla printre cele care risca sa ajunga la despartire, asta nu inseamna ca acesta va fi cu siguranta destinul tau. in schimb, foloseste astrologia pentru a afla mai multe despre.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis infiintarea Academiei de Informatii NATO. Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutiile. care au avut loc la Bruxelles, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis nfiintarea Academiei de Informatii NATO / Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutii, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

Sondaj CJI:Cele mai vizionate posturi de televiziune la nivel national sunt Prime TV, Moldova 1 si Jurnal TV

Televiziunele sunt cele mai utilizate surse media, urmate de retelele de socializare, care sunt accesate mai des decat site-urile de stiri sau cele de nisa. Posturile de radio sunt ascultate mai rar, iar ziarele sunt mai cunoscute si mai des citite de participanti, in comparatie cu revistele. Sunt constatarile Studiului national de audienta a mass-media, realizat de compania Magenta Consulting, la comanda Centrului pentru Jurnalism Independent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )