Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Adevărul Adevărul,
Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy. continuă pe Adevărul

Premiile Grammy 2019: Rapperii Kendrick Lamar si Drake domina topul nominalizarilor

Cardi B, Drake, Post Malone, Janelle Monae, Kendrick Lamar, Brandi Carlile, Kacey Musgraves, H. R si coloana sonora a filmului Black Panther sunt nominalizarile pentru albumul anului, la cea de-a 61-a editii a Premiilor Grammy, relateaza Reuters.

Sondaj CJI:Cele mai vizionate posturi de televiziune la nivel national sunt Prime TV, Moldova 1 si Jurnal TV

Televiziunele sunt cele mai utilizate surse media, urmate de retelele de socializare, care sunt accesate mai des decat site-urile de stiri sau cele de nisa. Posturile de radio sunt ascultate mai rar, iar ziarele sunt mai cunoscute si mai des citite de participanti, in comparatie cu revistele. Sunt constatarile Studiului national de audienta a mass-media, realizat de compania Magenta Consulting, la comanda Centrului pentru Jurnalism Independent.

Cele mai bine imbracate vedete in 2018

Ele sunt cele mai bine imbracate vedete ale anului 2018. Tinutele lor sunt memorabile, comentate si reinterpretate de criticii de moda. Sunt vedete care nu tin cont de reguli, adopta aparitii unice si lanseaza trenduri in moda.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Cele mai cautate si cele mai ieftine destinatii in 2018

Specialistii momondo. ro s-au uitat la harta calatoriilor pe anul 2018 pentru a vedea unde au zburat romanii si catre ce destinatii au gasit cele mai ieftine bilete de avion.

Cele mai spectaculoase poduri construite in ultimii ani in Romania: unde se afla cel mai inalt viaduct din tara

Podul peste Dunare Calafat - Vidin se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura derulate in ultimele decenii in Romania, dar si alte astfel de constructii impresioneaza.

Cele mai bune aplicatii si jocuri de pe iPhone si iPad in 2018

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii si jocuri din App Store si iTunes pentru iPhone, iPad, dar si Mac. Cei de la Apple au selectat cele mai bune aplicatii si jocuri pentru fiecare.

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

De-a lungul istoriei, CIA a secretizat nu doar informatii strategice, ci si glume. in timpul Razboiului Rece, agentia a compilat o lista cu cele mai amuzante bancuri care circulau in URSS. Satul sa stea.

Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

The Game Awards a acordat premii pentru cele mai bune jocuri video ale acestui an. Red Dead Redemption 2 a obtinut primul premiu, dar God of War a luat cea mai dorita distinctie. Jocul western al.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )