Libnet.ro
UNICEF

08:30

Povestea fetei de 13 ani care a oferit cel mai frumos moment de la Romanii au talent. Apreciata in America, ea spune ca este doar un copil obisnuit VIDEO

Adevărul Adevărul,
Povestea fetei de 13 ani care a oferit cel mai frumos moment de la Romanii au talent. Apreciata in America, ea spune ca este doar un copil obisnuit VIDEO

Episodul opt al show-ului Romanii au talent a oferit cel mai emotionant moment al sezonului, membrii juriului, spectatorii si, cu siguranta, telespectatorii fiind impresionati pana la lacrimi de vocea unei copile de 13 ani. continuă pe Adevărul

Romanii au talent: o fetita de 13 ania oferit cel mai emotionant moment al sezonului. Un asemenea talent se naste o data la sute de ani. Ne-a naucit

Episodul opt al show-ului Romanii au talent a oferit cel mai emotionant moment al sezonului, membrii juriului fiind emotionati pana la lacrimi de vocea unei fete de 13 ani.

Cel mai simpatic membru al armatei britanice

Un catel din rasa Springer Spaniel este printre cei mai apreciati membri ai armatei britanice. Scooby face parte dintr-o unitate de elita. O unitate canina, desigur. La 6 ani, este deja cel mai in.

Prahova: 46 de posturi de agenti de politie pe care se bat 700 de de canditati. Cel mai batran participant are 66 de ani

Concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie a inregistrat un numar de peste 700 de persoane care s-au inscris pentru ocuparea locurilor. Cel mai batran candidat are varsta de 66 de ani.

Cum vrea sa se diferentieze NN, cel mai mare asigurator de viata, pe piata asigurarilor private de sanatate

NN, cel mai mare asigurator local de viata, a intrat pe piata asigurarilor private de sanatate, o zona care creste anual cu peste 25% si a generat anul trecut venituri de 105,3 milioane lei. Marius Popescu, directorul general al NN, spune ca majoritatea produselor din piata sunt asigurari de grup, oferite de firme angajatilor, care au sume mici asigurate, astfel ca NN a decis sa se adreseze clientilor individuali cu polite care acopera in special interventiile chirurgicale si spitalizarile in limita a 100. 000 de lei. Cat costa? Pentru o persoana de 35 de ani, pachetul minim care acopera costurile cu spitalizarea si operatiile din accident, prima este de 56 de lei pe luna, iar pentru spitalizare si operatii din orice cauza prima lunara ajunge la 221 lei.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii; suma obtinuta, 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Este a doua mare privatizare majora din iulie, cand Grecia a obtinut al treilea pachet de asistenta financiara, in valoare de 85 de miliarde de euro, ce prevede vanzari ale activelor de stat. Banii obtinuti vor fi folositi la achitarea imprumuturilor primite pentru recapitalizarea bancilor si pentru finantarea investitiilor. in ultimii cinci ani, Grecia a obtinut din privatizari 3,5 miliarde de euro.

Vireaza catre Est cel mai cunoscut brand romanesc? Ambasadorul Rusiei in Romania, vizita surprinzatoare la uzina Dacia din Mioveni (FOTO)

Este cel mai cunoscut brand romanesc, prezenta sa peste hotare fiind un plus enorm in ultimii ani pentru economia autohtona. in ciuda aparentelor, lucrurile au fost mereu agitate in.

HP Spectre cel mai subtire laptop din lume nu e doar frumos

Indiferent daca sunteti sau nu fani ai sistemelor HP, noul HP Spectre, cu titlul de cel mai subtire laptop din lume, are toate sansele sa va uimeasca. Pentru foarte multi ani, cei de la HP au fost pe primul loc in materie de vanzari de sisteme. De curand insa, au fost depasiti de Lenovo, iar cu [].

O fetita de 13 ani din Rusia a murit inghetata: Copilei i-a fost prea rusine pentru a mai merge acasa dupa ce a fost prinsa furand o cutie de lapte dintr-un magazin (VIDEO, FOTO)

O fetita de 13 ani din Rusia a murit inghetata din cauza ca ii era prea rusine sa mearga acasa dupa ce a fost prinsa furand dintr-un magazin, arata thesun. co. uk. Fetita a fost vazuta.

Studiu: Bulgaria, tara cu cel mai mic salariu minim din Europa, 214 euro pe luna. in Romania, salariul minim este de circa 236 de euro brut pe luna

Firma de consultanta fiscala si audit KPMG a realizat un studiu care a iscos la iveala care sunt tarile cu cel mai mic si cel mai mare salariu minim din Europa, potrivit Mediafax. Cel mai mic salariu minim.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )