Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum vrea sa se diferentieze NN, cel mai mare asigurator de viata, pe piata asigurarilor private de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea sa se diferentieze NN, cel mai mare asigurator de viata, pe piata asigurarilor private de sanatate

NN, cel mai mare asigurator local de viata, a intrat pe piata asigurarilor private de sanatate, o zona care creste anual cu peste 25% si a generat anul trecut venituri de 105,3 milioane lei. Marius Popescu, directorul general al NN, spune ca majoritatea produselor din piata sunt asigurari de grup, oferite de firme angajatilor, care au sume mici asigurate, astfel ca NN a decis sa se adreseze clientilor individuali cu polite care acopera in special interventiile chirurgicale si spitalizarile in limita a 100. 000 de lei. Cat costa? Pentru o persoana de 35 de ani, pachetul minim care acopera costurile cu spitalizarea si operatiile din accident, prima este de 56 de lei pe luna, iar pentru spitalizare si operatii din orice cauza prima lunara ajunge la 221 lei. continuă pe Hotnews

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei.

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

Pentru a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar putea duce la accelerarea taierii de subventii si impunerea mai multor taxe,.

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

Lucrarile la cel mai mare parc din Estul Europei au fost sistate

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Ministerul Culturii a precizat ca lucrarile au fost sistate, iar in zilele urmatoare va fi prezentat un raport privind lucrarile neconforme din Parcul Nicolae Romanescu.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

Cel mai mare producator de vinuri ecologice din Europa de Est: Toata arta in acest domeniu este ca vinul sa aiba gustul boabei de strugure

Compania Senator Wine din Vrancea detine o plantatie de 250 de hectare de vie ecologica in podgoria insuratei, din judetul Braila.

7 aprilie in istorie: SUA lanseaza televiziunea. Cel mai mare cuirasat din lume e scufundat in Pacific

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 7 aprilie .

in 2015 s-a inregistrat cel mai mare numar de executii din ultimii 25 de ani

Organizatia Amnesty International a facut cunoscut miercuri ca in 2015 s-a inregistrat o crestere semnificativa a numarului de executii la nivel mondial, iar 90% dintre acestea au avut loc in Iran, Arabia Saudita si Pakistan, potrivit Reuters.

PanamaPapers: Cel mai mare protest din istoria Islandei, dupa ce premierul Gunnlaugsson a fost vizat de scurgerile de informatii. Cetatenii au inconjurat Parlamentul si cer demisia prim-ministrului (VIDEO, FOTO)

Mii de oameni s-au adunat in Reykjavik, capitala Islandei, scandalizati fiind de informatiile despre companiile offshore ale premierului, scoase la iveala de scurgerea de informatii cunoscuta drept Panama.

Numarul de morti in accidente rutiere a inceput sa creasca in multe tari din Uniunea Europeana. In Romania si Bulgaria statisticile arata cel mai rau

In foarte multe tari din Uniunea Europeana UE) numarul de oameni care isi pierd viata in accidente rutiere a inceput sa creasca, dupa cum arata datele Comisiei Europene pe 2015. Desi majoritatea tarilor, inclusiv Romania, a facut progrese mari in perioada 2010-2015, datele de pe anul trecut, comparate cu cele din 2014, arata ca decesele s-au redus in putine tari din UE. Danemarca, Spania si Irlanda sunt tarile cu cel mai redus numar de morti la un milion de locuitori, in timp ce Romania si Bulgaria si se afla la polul opus, avand cel mai mare numar de morti din accidente rutiere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )