Libnet.ro
UNICEF

07:00

Povestea impresionanta a ursuletului de plus pentru care Ryan Reynolds o ofera o recompensa de 5.000 de dolari

B1 B1,
Povestea impresionanta a ursuletului de plus pentru care Ryan Reynolds o ofera o recompensa de 5.000 de dolari

Urmartorii actorului Ryan Reynolds, de pe retelele de socializare, au ramas uimiti cand acesta a anuntat, duminica, o recompensa de 5. 000 de dolari pentru gasirea unui ursulet de plus. Povestea este cu atat. continuă pe B1

Ryan Reynolds ofera o recompensa de 5.000 de dolari pentru o ursoaica din plus

Actorul Ryan Reynolds a oferit 5. 000 de dolari drept recompensa pentru cel care gaseste o ursoaica din plus. Ursoaica apartine unei femei, Mara, si a fost furata cu tot cu rucsacul acesteia in timp ce isi muta lucrurile in alta locuinta. in rucsac erau si alte lucruri mai scumpe, insa povestea jucariei este una impresionanta.

Reactia lui Ryan Reynolds cand Blake Lively i-a spus in gluma ca este insarcinata. Daca ai nevoie de asistenta medicala, te rog sa contactezi pe altcineva (FOTO)

Ryan Reynolds si Blake Lively formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri, iar cei doi sunt cunoscuti pentru tachinarile amuzante dintre ei. De data aceasta, actrita i-a spus in gluma lui Ryan Reynolds ca.

Motivul pentru care Netflix si creatorii Stranger Things au fost dati in judecata

Creatorii Netflix si Stranger Things, au fost dati in judecata de catre o companie, numita Irish Rover Entertainment, procesul fiind intentat la Curtea Federala din California. Care este motivul acestui proces? Motivul pentru care Netflix si creatorii Stranger Things au fost dati in judecata Miercuri 15 iulie 2020 a fost intentat un proces impotriva creatorilor .

Motivul pentru care Catalin Botezatu a ajuns la puscarie. Ce s-a intamplat acolo

Catalin Botezatu a fost inchis in Italia. Ce a facut cunoscutul designer si de ce au decis autoritatile sa-l tina dupa gratii aproape un an? Catalin Botezatu a facut inchisoare! Motivul pentru care a fost privat de libertate Lumea crede ca necazurile le ocolesc, dar unele din vedetele de la noi nu au dus mereu .

Motivul real pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei. Are legatura cu iubitul ei

Andreea Mantea a povestit intr-o emisiune TV ca motivul pentru care a ales sa nu mai prezinte Puterea Dragostei este bunastarea fiului ei, dar si pentru ca are lucruri de facut pe care nu le putea realiza i.

Adevaratul motiv pentru care Mihai Morar a disparut de la TV. Abia acum s-a aflat

Unul dintre cei mai indragiti moderatori de radio, cu multe ore de matinal, Mihai Morar realiza si emisinea Rai da buni la Antena Stars. Asta pana de curand. De ceva vreme a disparut din grila de programe a postului amintit si fanii au inceput sa vehiculeze ideea ca s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Mihai .

Nicusor Dan, despre negocierile dintre PNL si USR-PLUS pentru candidatii la primariile de sector: S-ar putea ca fiecare sa fie pe cont propriu

Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, a declarat ca sunt sanse de 50% ca USR-PLUS si PNL sa se inteleaga asupra unor candidati comuni la primariile de sectoare. Acesta a admis ca.

Combustibilul, mai scump de la o luna la alta. Cu cat platim in plus pentru un plin de benzina

Combustibilul s-a scumpit cu circa 2% intr-o singura luna. Un plin de benzina costa astazi cu 5 lei mai mult decat in urma cu 30 de zile. Pentru un plin, soferii platesc cu 3,5 lei mai mult. Expertii in energie pun cresterea preturilor pe seama unui consum tot mai mare de combustibil, datorita faptului ca romanii prefera sa isi faca vacantele in tara.

Violeta Alexandru, despre negocierile cu USR-PLUS pentru candidatii la primariile de sector: Nu noi am avut pretentii, nici nu am nominalizat candidatii

Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, a declarat ca isi doreste ca discutiile cu celelalte partide de dreapta pentru desemnarea unor candidati comuni la primariile de sector sa se finalizeze cat mai.

Atentie! Motivul incredibil pentru care testele COVID-19 pot da rezultate false!

Un medic specialist infectat cu COVID-19 in urma cu o luna si externat cu un test negativ are nevoie de un al doilea test negativ pentru a se intoarce la munca, insa de 2 saptamani fiecare test pe care il face are rezultat pozitiv.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3393 seconds )