Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul real pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei. Are legatura cu iubitul ei

B1 B1,
Motivul real pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei. Are legatura cu iubitul ei

Andreea Mantea a povestit intr-o emisiune TV ca motivul pentru care a ales sa nu mai prezinte Puterea Dragostei este bunastarea fiului ei, dar si pentru ca are lucruri de facut pe care nu le putea realiza i. continuă pe B1

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Motivul nebanuit pentru care Emily Burghelea a rupt legatura cu Vulpita de la Acces Direct. Mai avea putin si incepea sa planga

Emily Burghelea nu a mai comunicat cu Veronica Stegaru, alias Vulpita, din momentul in care asistenta Acces Direct a demisionat in direct. Lui Emily Burghelea ii este frica in continuare, acesta este si unul dintre motivele din care nu a incercat sa mai vorbeasca cu Vulpita. Motivul nestiut pentru care Emily Burghelea a rupt comunicarea .

Motivul incredibil pentru care deputatul Mitraliera a fost amendat de politistii din Capitala

Catalin Radulescu a primit amenda pentru ca nu a purtat masca intr-o benzinarie din Bucuresti. La scurt timp a urmat un scandal de zile mari inte deputatul PSD si autoritati.

S-a aflat! Motivul socant pentru care a divortat Anca Turcasiu. Multe femei ar fi acceptat asta

Lumea showbizului a fost zdruncinata la inceputul acestei saptamani, dupa ce artista Anca Turcasiu a anuntat pe pagina ei de socializare ca va divorta de stomatologul Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de mariaj. Deja au aparut zvonuri despre motivul despartirii, pe care multe femei l-ar fi tolerat.

De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Asta este motivul adevarat

De curand, Andreea Mantea a anuntat ca renunta la emisunea pe care o prezinta de ani buni, si anume Puterea Dragistei, dar fara a spune clar care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei Andreea Mantea a devenit celebra in urma cu .

Ce a facut noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Sefii plang deja dupa Andreea Mantea

Nici bine nu s-a asezat in scaunul lasat vacant de Andreea Mantea, caci frumoasa prezentatoare a noului sezon Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobantu, era cat pe-aci sa rateze filmarile. Aceasta s-a ratacit in Istanbul, dupa ce a ales sa se abata putin de la drum. Povestea pe larg, in cele ce urmeaza. Cristina Mihaela erala .

Mediastandard.ro: Noua ipoteza privind motivul pentru care oamenii distribuie fake news: nu acorda destula atentie continutului

O noua ipoteza cu privire la motivul pentru care oamenii distribuie pe social media fake news-uri a aparut. Un studiu publicat in revista Psychology Science afirma ca, contrar concluziilor de pana acum, oamenii ar raspandi dezinformarea pentru ca nu reusesc sa isi dea seama daca continutul este real sau fals. De vina nu ar fi insa lipsa capacitatii de a face o distinctie, ci ca acestia nu ar acorda destula atentie continutului.

EXCLUSIV Motivul pentru care Alina Vidican nu mai vrea sa auda de nasul Gigi Becali. Greseala pe care nu a putut sa i-o ierte niciodata

Fosta sotie a lui Cristi Borcea nu vrea sa mai auda de nasul Gigi Becali. Motivul? Alina Vidican considera ca patronul FCSB stia ca Borcea ii pune coarne, insa nu a facut nimic pentru a-si aduce finul pe calea cea buna. Un divort, o nunta si patru copii, in anii pe care i-a petrecut in .

eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea

Afacerea de anunturi de mica publicitate, eBay s-a vandut. Aceasta este una dintre cele mai vechi afaceri de pe internet si a fost cumparata de compania norvegiana Adevinta, cel mai mare actor din sectorul digital, scrie CNN. eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea Compania norvegiana a cumparat de la .

Adevaratul motiv pentru care Mihai Morar a disparut de la TV. Abia acum s-a aflat

Unul dintre cei mai indragiti moderatori de radio, cu multe ore de matinal, Mihai Morar realiza si emisinea Rai da buni la Antena Stars. Asta pana de curand. De ceva vreme a disparut din grila de programe a postului amintit si fanii au inceput sa vehiculeze ideea ca s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Mihai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )