Libnet.ro
UNICEF

15:45

Povestea lui Mos Nicolae, asteptat de copii in aceasta seara

B1 B1,
Povestea lui Mos Nicolae, asteptat de copii in aceasta seara

Copiii il asteapta in aceasta seara, 5 spre 6 decembrie, pe Mos Nicolae. Conform traditiei, mosul le aduce dulciuri copiilor cuminti, iar cei neascultatori primesc o nuielusa. Joi, 6 decembrie,. continuă pe B1

Povestea lui Mos Nicolae, asteptat de copii n aceasta seara

Seara de 5 decembrie este prilej de emotie pentru copii - isi curata ghetele si il asteapta pe Mos Nicolae. Conform traditiei, mosul le aduce dulciuri copiilor cuminti, iar cei neascultatori primesc o nuielusa.

Mos Nicolae. Obiceiuri si traditii. Cine a fost cu adevarat Sfantul Nicolae

Seara de 5 decembrie este pentru toti copiii prilej de emotie. Cu grija isi curata cizmele sau ghetele si le aseaza aproape de usa sau de fereastra, in asteptarea lui Mos Nicolae. Conform traditiei,.

Ela Craciun a facut prima scrisoare video pentru Mos Nicolae si Mos Craciun

Pentru a tine pasul cu tehnologia, copiii de azi fiind conectati in mare parte la internet si telefoane mobile, Ela Craciun a decis ca anul acesta scrisoarea pe care le-o trimite lui Mos Nicolae si lui Mos Craciun sa fie, de fapt, o inregistrare video postata pe YouTube.

Spectacol de colinde De Mos Nicolae, la Targoviste

Joi, 6 decembrie 2018, de la ora 18. 00, Centrul Judetean de Cultura Dambovita organizeaza Spectacolul de colinde De Mos Nicolae, eveniment care marcheaza deschiderea Sarbatorilor de Iarna.

Studiu - Noua din zece romni vor face si n acest an cadouri de Mos Nicolae / Suma medie alocata - 350 de lei

Noua din zece romani intentioneaza sa cumpere si in acest an cadouri de Mos Nicolae, iar suma medie alocata este de 345 de lei. Si in acest an, cadourile preferate raman dulciurile, potrivit unui studiu de piata.

Mos Nicolae vine la CJC pentru copiii care nu au ghetute, campanie umanitara pentru prichindeii sarmani

Copiii fatra posibilitati nu au fost uitati nici an acest an. 34 de prichindei din judetul Calarasi cu rezultate foarte bune la invatatura, dar la care Mos Nicolae ajunge mai greu sau deloc, sunt zilele acestea personajele principale ale campaniei umanitare derulata de conducerea si functionarii Consiliului Judetean Calarasi.

webPR Marc Ribots Ceramic Dog concerteaza n aceasta seara n Control Club

Marc Ribots Ceramic Dog concerteaza in aceasta seara la Jazz Nouveau, in Control Club, pentru prima data in Romania. I got a right to say F* you!, asa incepe noul album al veteranului chitarist american, Marc Ribot. YRU Still Here? este un cocktail vitriolant de furie, umor absurd, comentariu politic, rebeliune si incalcare a normelor muzicale, o binevenita doza de adrenalina.

PMB: Evenimente pentru cei mici la Zoo Bucuresti. De Mos Nicolae se aprind luminile de sarbatori si la Gradina Zoologica din Capitala

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Gradina Zoologica, organizeaza, in perioada 6-16 decembrie, Serbarile iernii la Zoo!, un eveniment dedicat, in special, celor mici. In aceasta perioada, copiii.

Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. De unde a pornit legenda cadourilor de Mos Nicolae

Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. Sunt multe legende in ceea ce-l priveste pe Mos Nicolae, insa toate au un punct comun: generozitatea. Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. Sfantul Nicolae a trait in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )