Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. De unde a pornit legenda cadourilor de Mos Nicolae

Antena3 Antena3,
Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. De unde a pornit legenda cadourilor de Mos Nicolae

Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. Sunt multe legende in ceea ce-l priveste pe Mos Nicolae, insa toate au un punct comun: generozitatea. Sfantul Nicolae, traditii si obiceiuri. Sfantul Nicolae a trait in. continuă pe Antena3

SFANTUL NICOLAE. Descoperire uriasa. Unde ar fi mormantul Sfantului Nicolae

Arheologii sustin ca este posibil sa fi descoperit mormantul sfantului Nicolae - Sfantul Ierarh Nicolae din Mira -, confundat uneori cu Mos Craciun, in subsolul unei biserici stravechi din Antalya, o provincie.

SFANTUL NICOLAE 2018. Care este legatura dintre Sfantul Nicolae si Romania

SFANTUL NICOLAE 2018 Mana dreapta a Sfantului Nicolae se afla la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti. SFANTUL NICOLAE 2018 Sfantul Nicolae a trecut la cele vesnice la inceputul secolului al IV-lea si.

SFANTUL NICOLAE. De ce este SFANTUL NICOLAE cel mai popular dintre sfintii de la noi

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut si mai iubit sfant al Bisericii noastre. Este cinstit pe 6 decembrie. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 270, in localitatea Patara, din parinti.

CALENDAR ORTODOX 6 DECEMBRIE. De ce este atat de important SFANTUL NICOLAE

SFANTUL NICOLAE in aceasta luna, in ziua sasea, pomenirea celui intre sfinti Parintelui nostru Nicolae, arhiepiscopul Mirei Lichiei, facatorul de minuni. SFANTUL NICOLAE Sfantul ierarh NicolaeCel intre.

Cat vor cheltui romanii de Sfantul Nicolae

Mos Nicolae, primul mos din sezonul sarbatorilor de iarna, ii face pe 87,3% dintre romani sa scoata bani din buzunare pentru cadouri. Potrivit unui studiu de piata realizat de MEDNET Marketing Research.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )