Libnet.ro
UNICEF

13:15

Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Antena3 Antena3,
Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Cel mai controversat preot al momentului ascunde secrete dureroase. Parintele Cristian Pomohaci a avut o copilarie chinuita, iar cei care l-au cunoscut dupa ce a imbracat haina bisericeasca vorbesc despre. continuă pe Antena3

Cristian Pomohaci, comportament REVOLTATOR! CE GROZAVII a mai facut preotul: Pana si clericii au fost SOCATI! (FOTO)

Preotul implicat in cel mai mare scandal sexual din istoria recenta a bisericii, Cristian Pomohaci, este acuzat de hartuire dupa ce a incercat sa seduca un minor. Pomohaci s-a filmat in urma cu.

Dezvaluiri socante facute de Cristian Pomohaci: Ne batea tare. Era numai jorda si curea

Cristian Pomohaci a vorbit despre copilaria sa si a recunoscut faptul ca era un copil problema, care afost batut cu cureaua. Pot sa va spun eu si pot sa spun lumii intregi ca am fost cel.

Cristian Pomohaci, primit cu aplauze la un festival. Prin parintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubeste - VIDEO

Parintele Cristian Pomohaci a fost prezent sambata la Festivalul Bujorul de munte din Gura Riului, potrivitmonitorulcj. ro Pentru ca inainte ca parintele sa intre pe scena s-a oprit.

1.700 de credinciosi, solidari cu preotul Cristian Pomohaci: Starea de suspiciune ne-o explicam prin invidia, rautatea si chiar lipsa de omenie

700 de credinciosi au semnat un memoriu in care au cerut restabilirea adevarului in cazul preotului Cristian Pomohaci, acuzat de corupere sexuala.

Eu eram cel mai potrivit sa ma evaluez

Capitolul 20 din programul de guvernare al PSD din decembrie, domeniul Cultura, a fost scris de mine, de la prima litera, pana la ultima sa litera, si cred ca eu eram cel mai potrivit sa ma evaluez, a declarat, la finalul saptamanii trecute, Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii si al Identitatii. Domnia sa considera ca, mai devreme sau mai tarziu, competenta, onestitatea, moralitatea, responsabilitatea prezentei in spatiul public vor fi criterii si argumente mai mari si mai importante decat fidelitatea fata de un sef de partid.

Moscova, afectata de cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani - VIDEO

Moscova a fost afectata, sambata, de cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani. Timp de sase ore, au cazut 70 la suta din norma de precipitatii pentru o luna, potrivit publika. md. Doi.

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda.

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

Cel mai recent single al Innei, Ruleta, record de vizualizari pe YouTube: piesa a ajuns deja in topurile internationale

Ruleta, cel mai recent single al Innei in colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare, transmite Global Records intr-un comunicat.

Cel mai mare aeroport din lume va fi deschis in 2019: cum va arata, ce dotari va avea si cati bani s-au investit FOTO

China va avea cel mai mare aeroport din lume, constructia grandioasa urmand a fi inaugurata la Beijing in anul 2019. Reprezentantii proiectului promit o capacitate anuala de 100 de milioane de pasageri si un terminal de 700. 000 de metri patrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )